• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Anlamlı Sözler

ELizanGüL

"Şüphe ettiğin ne varsa vazgeç"
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
10 Yıl 1 Ay
Hayatın en güzel günleri "daha erken" demekle geçer, sonra "çok geç" olur. Gustave Flaubert

İnsanlar sevmeye başladığı zaman yaşamaya başlar. Shakespeare

Sen yeter ki içinden de olsa bir seni seviyorum de; benim kulaklarım çınlasın kâfi. Cemal Süreya

Yarın, geride kalan hayatımızın ilk günüdür. Mark Twain

Dünya mı yıkılsın yoksa bir bardak çay mı içersin?” deseler. “Ben çayımı içtikten sonra dünyanın canı cehenneme” derdim. Dostoyevski

Bir akıllının dostluğu, tüm delilerin dostluğundan daha iyidir. Demokritos

Sadece çocukken güler insan, diğerleri palavra. Çünkü insan büyüdükçe komikliklere değil, acılara gülmeyi öğrenir aslında. Bob Marley

Aşk sihirbazdır. Adama cehennemi cennet sandırır. Abdülhak Hamit Tarhan

Bedeni su, gönlü ise ağlamak yıkar M. Rasim Mutlu

Biz tanımadığı insana gülümsemenin, kedi sevmenin, renkli kalemlerin mutlu ettiği insanlarız; Bizden zarar gelmez. Pisica Femeie

Küçük bir mutluluk istiyorum. O kadar küçük olsun ki, istemesin kimse benden onu. Nazım Hikmet

Anı kovulamayacağımız tek cennettir. Jean Paul Richter

Eski sevgiliyle barışınca kaldığınız yerden değil, kandığınız yerden devam edersiniz ancak. Gore Vidal

İnsanlar sizi eskisi gibi kullanamadıklarında, değiştiğinizi söylerler. Sigmund Freud

Bu şehri nasıl yapmışlar böyle üst üste, ne gökyüzü koymuşlar ne günaydın. Turgut Uyar

... Fakat insan bozuldu mu, bunun çaresi yoktur. Hamdi Tanpınar

En sevdiğim mevsime geldik. Yapraklar sararacak gök gürültülü yağmurlar yağacak. Sonbahar hüzündür. Hüzün ise ben demektir. Özdemir Asaf

Hayat zaten hatırattan ibarettir. Abdülhak Hamit Tarhan

Şefkat öyle bir dildir ki, sağır da işitebilir, kör de okuyabilir. Mark Twain

Bencillikle aşk kardeş çocuklarıdır. John Keats

Sual de bilgiden doğar, cevap da. Mevlana

Her insan huzur verir; kimi geldiğinde, kimi gittiğinde. Marquez

Dünya, hassas kalpler için bir cehennemdir. Goethe

Anlamayanlar için dilimi, değersizler için kalbimi yormadığım günden beri mutluyum. Kurt Vonnegut

Üzenlerin üzüldüğü vakit de gelir. Yunus Emre

Aşk, iki iken bir olmak demektir. Victor Hugo

En iyi ayna, eski bir dosttur. George Herbert

Balığa denizden başkası azaptır. Mevlana

Mutluluk aşkı artırır. Stendhal

Yoksul kadın: Hiçbir şeyi olmayan kadın anlamında alınmıştır. Halbuki kadın denilen varlık bizatihi yüksek bir varlıktır. Onun yoksulluğu olamaz.

KüL KadaR EtkiSi OLmayaN inSanLaRıN
Kendinİ AteŞ sanmalaRı Ne GaRiP...

Anlamayanlar için dilimi, değersizler için kalbimi yormadığım günden beri mutluyum. Kurt Vonnegut

Bende olacağım sanırım az kaldı gibi hissediyorum. ;d

Geri