- Forum Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay
Hayatın en güzel günleri "daha erken" demekle geçer, sonra "çok geç" olur. Gustave Flaubert
İnsanlar sevmeye başladığı zaman yaşamaya başlar. Shakespeare
Sen yeter ki içinden de olsa bir seni seviyorum de; benim kulaklarım çınlasın kâfi. Cemal Süreya
Yarın, geride kalan hayatımızın ilk günüdür. Mark Twain
Dünya mı yıkılsın yoksa bir bardak çay mı içersin? deseler. Ben çayımı içtikten sonra dünyanın canı cehenneme derdim. Dostoyevski
Bir akıllının dostluğu, tüm delilerin dostluğundan daha iyidir. Demokritos
Sadece çocukken güler insan, diğerleri palavra. Çünkü insan büyüdükçe komikliklere değil, acılara gülmeyi öğrenir aslında. Bob Marley
Aşk sihirbazdır. Adama cehennemi cennet sandırır. Abdülhak Hamit Tarhan
Bedeni su, gönlü ise ağlamak yıkar M. Rasim Mutlu
Biz tanımadığı insana gülümsemenin, kedi sevmenin, renkli kalemlerin mutlu ettiği insanlarız; Bizden zarar gelmez. Pisica Femeie
Küçük bir mutluluk istiyorum. O kadar küçük olsun ki, istemesin kimse benden onu. Nazım Hikmet
Anı kovulamayacağımız tek cennettir. Jean Paul Richter
Eski sevgiliyle barışınca kaldığınız yerden değil, kandığınız yerden devam edersiniz ancak. Gore Vidal
İnsanlar sizi eskisi gibi kullanamadıklarında, değiştiğinizi söylerler. Sigmund Freud
Bu şehri nasıl yapmışlar böyle üst üste, ne gökyüzü koymuşlar ne günaydın. Turgut Uyar
... Fakat insan bozuldu mu, bunun çaresi yoktur. Hamdi Tanpınar
En sevdiğim mevsime geldik. Yapraklar sararacak gök gürültülü yağmurlar yağacak. Sonbahar hüzündür. Hüzün ise ben demektir. Özdemir Asaf
Hayat zaten hatırattan ibarettir. Abdülhak Hamit Tarhan
Şefkat öyle bir dildir ki, sağır da işitebilir, kör de okuyabilir. Mark Twain
Bencillikle aşk kardeş çocuklarıdır. John Keats
Sual de bilgiden doğar, cevap da. Mevlana
Her insan huzur verir; kimi geldiğinde, kimi gittiğinde. Marquez
Dünya, hassas kalpler için bir cehennemdir. Goethe
Anlamayanlar için dilimi, değersizler için kalbimi yormadığım günden beri mutluyum. Kurt Vonnegut
Üzenlerin üzüldüğü vakit de gelir. Yunus Emre
Aşk, iki iken bir olmak demektir. Victor Hugo
En iyi ayna, eski bir dosttur. George Herbert
Balığa denizden başkası azaptır. Mevlana
Mutluluk aşkı artırır. Stendhal
Yoksul kadın: Hiçbir şeyi olmayan kadın anlamında alınmıştır. Halbuki kadın denilen varlık bizatihi yüksek bir varlıktır. Onun yoksulluğu olamaz.
İnsanlar sevmeye başladığı zaman yaşamaya başlar. Shakespeare
Sen yeter ki içinden de olsa bir seni seviyorum de; benim kulaklarım çınlasın kâfi. Cemal Süreya
Yarın, geride kalan hayatımızın ilk günüdür. Mark Twain
Dünya mı yıkılsın yoksa bir bardak çay mı içersin? deseler. Ben çayımı içtikten sonra dünyanın canı cehenneme derdim. Dostoyevski
Bir akıllının dostluğu, tüm delilerin dostluğundan daha iyidir. Demokritos
Sadece çocukken güler insan, diğerleri palavra. Çünkü insan büyüdükçe komikliklere değil, acılara gülmeyi öğrenir aslında. Bob Marley
Aşk sihirbazdır. Adama cehennemi cennet sandırır. Abdülhak Hamit Tarhan
Bedeni su, gönlü ise ağlamak yıkar M. Rasim Mutlu
Biz tanımadığı insana gülümsemenin, kedi sevmenin, renkli kalemlerin mutlu ettiği insanlarız; Bizden zarar gelmez. Pisica Femeie
Küçük bir mutluluk istiyorum. O kadar küçük olsun ki, istemesin kimse benden onu. Nazım Hikmet
Anı kovulamayacağımız tek cennettir. Jean Paul Richter
Eski sevgiliyle barışınca kaldığınız yerden değil, kandığınız yerden devam edersiniz ancak. Gore Vidal
İnsanlar sizi eskisi gibi kullanamadıklarında, değiştiğinizi söylerler. Sigmund Freud
Bu şehri nasıl yapmışlar böyle üst üste, ne gökyüzü koymuşlar ne günaydın. Turgut Uyar
... Fakat insan bozuldu mu, bunun çaresi yoktur. Hamdi Tanpınar
En sevdiğim mevsime geldik. Yapraklar sararacak gök gürültülü yağmurlar yağacak. Sonbahar hüzündür. Hüzün ise ben demektir. Özdemir Asaf
Hayat zaten hatırattan ibarettir. Abdülhak Hamit Tarhan
Şefkat öyle bir dildir ki, sağır da işitebilir, kör de okuyabilir. Mark Twain
Bencillikle aşk kardeş çocuklarıdır. John Keats
Sual de bilgiden doğar, cevap da. Mevlana
Her insan huzur verir; kimi geldiğinde, kimi gittiğinde. Marquez
Dünya, hassas kalpler için bir cehennemdir. Goethe
Anlamayanlar için dilimi, değersizler için kalbimi yormadığım günden beri mutluyum. Kurt Vonnegut
Üzenlerin üzüldüğü vakit de gelir. Yunus Emre
Aşk, iki iken bir olmak demektir. Victor Hugo
En iyi ayna, eski bir dosttur. George Herbert
Balığa denizden başkası azaptır. Mevlana
Mutluluk aşkı artırır. Stendhal
Yoksul kadın: Hiçbir şeyi olmayan kadın anlamında alınmıştır. Halbuki kadın denilen varlık bizatihi yüksek bir varlıktır. Onun yoksulluğu olamaz.