• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Anne Sevgisi Ile Ilgili Kompozisyon

LeGoLaS

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
1 Ağu 2008
Konular
4,885
Mesajlar
16,461
MFC Puanı
15,790
Anne Sevgisi Ile Ilgili Kompozisyon

Anne sevgisinin değeri, diğer değerlerden çok üstün bir özellik taşır. Bu, temiz yürekli bir anneye sahip oluşumuzdan meydana gelen bir duygudur!…
İşte, bu temiz duyguyu, kısaca şöyle anlatabiliriz: Annemiz, küçüklük anlarımızda sadece bizim iyi yolda yürümemiz, bizde de iyi ve temiz özelliklerin bulunması için, en temiz duygularını harcamıştır. Genç gecelerini, ağlamaya başladığımız ve rahatsız olduğumuz anda bizim için tüketmiştir. Bize her zaman öğütler vermiştir. İyiye doğru gittiğimiz anda, bizimle iftihar etmiş, göğsü kabarmıştır. Kötüye gittiğimiz anda da, kederlerimizle üzülmüş, yürekten ağlamıştır.

Fakat, içimizde öyle kimseler var ki… Her zaman annesine karşı gelmiş, ona elinden gelen kötülüğü yapmıştır. İşte, bu gibi kötü ve zalim kimseler, taş yürekli canavarlardan farksızdır. Onlar, anne sevgisini bilmeyenlerdendir. Bugün annesine karşı gelenin, yarın komşusuna, obasına, köyüne, giderek devletine, milletine de karşı geleceği bellidir.
 
Üst