• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

AnqeL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Min

Üyeliği durduruldu!
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
10 Yıl 8 Ay
Forumun Nihat Hatipoğlusu hocu.Ramazan başlayınca geldi dini konular paylaşıyo hep.
Ramazan bitince gidecek tekrar.

Not: Realist'in multisi gibi bişey.

Cin desem deqil peri desem deqil hayalet desem o da deqil... Meleq Meleq...:D işin şakası. iyi biri içten samimi.

Forumun Nihat Hatipoğlusu hocu.Ramazan başlayınca geldi dini konular paylaşıyo hep.
Ramazan bitince gidecek tekrar.

Not: Realist'in multisi gibi bişey.
Yemin ederim gülmekden öldüm, yerlerdeyim yorumuna:D Nerden aklina qeldiki böle yorum :Dd

foruma hızlı bir giriş yaptı gurbetçi arkadaşımız umarım hayatında hep böyle şen olur ve mutlu olur.

foruma hızlı bir giriş yaptı gurbetçi arkadaşımız umarım hayatında hep böyle şen olur ve mutlu olur.
Nazik ve ince yorumun icon cok tsk ederim matA:s97: umarim güzel temennilerin hepimiz icin gerceklesir:)

AnqeL hem forum da hem de sohbet net de bizi yalnız bırakmayan sevimli ve samimi üyelerimizden. Yeni olmasına rağmen aramızda hiç yabancılık çekmedi :) Kendisini ve yorumlarını severek takip ediyorum umarım hep aramızda olursun tatlım sevgiler saygılar ;)

AnqeL hem forum da hem de sohbet net de bizi yalnız bırakmayan sevimli ve samimi üyelerimizden. Yeni olmasına rağmen aramızda hiç yabancılık çekmedi :) Kendisini ve yorumlarını severek takip ediyorum umarım hep aramızda olursun tatlım sevgiler saygılar ;)
Rapunzel'cim öncelikle pamuk kalbine tsk ederim, hakimdaki guzel düsüncelerin icin. Haklisin yabancilik cekmedim, zira gerek forum gerekse Sohbet.net sizlerde cok candan ce icten arkadaslarsiniz. Ins kaliciyim can:s93:

Benle ne ilgisi var. :f40:
Hızlı bir şekilde geldi aramıza tekrar hos gelmis diyorum. :)
Paylaşım yapmayi seven bir arkadaşımız.
Nicki de pek sevimli.

Tsk ederim hosbuldum tekrardan :) yorumun icinde ayriyeten tskler

hocam renk kattınız foruma.hoşgeldin.

@AngeL yeni üyemiz:)
Foruma çabucak alıştı
Cana yakın ağır başlı birisi:)
Tekrar hosgelmiş:)

Geri