• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Antalyaspor - Başakşehir maç sonucu: 0-1

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
Spor Toto Süper Lig'de 30. haftanın açılık maçında Medipol Başakşehir ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Avrupa ve şampiyonluk yolunda büyük öneme sahip olan karşılaşmada gülen taraf 1-0'lı kskorla Medipol Başakşehir oldu.

5144549.jpg


Süper Lig’de 30. haftanın en önemli maçlarından birinde Antalyaspor evinde Başakşehir'i ağırladı. Başakşehir, maçı 1-0 kazanarak Beşiktaş ile puan farkını 1'e indirdi.

Maçtaki tek golü dkaika 89'da Stefano Napoleoni attı.

Başakşehir bu üç puanla puanını 63'e yükseltti ve lider Beşiktaş ile puan farkını 1'e indirdi.


Maçtan dakikalar;

14'üncü dakikada Mbilla'nın sağdan ceza sahasına ortasında Deniz'in penaltı noktasına yakın bir noktadan kafa vuruşunu kaleci Volkan yatarak önledi.
16'ncı dakikada sağ kanattan gelişen atakta İrfan Can'ın kısa pası ile ceza sahası içinde topla buluşan Visca altıpas önüne ortaladı. Penaltı noktasının önünde topa hareketlenen Cengiz, kaleye şut çekti ancak bu top kalenin yanından dışarı çıktı.
19'uncu dakikada orta alandan Sandro'nun attığı uzun pasla ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Celustka, meşin yuvarlağı sağına çekip yerden şutunu attı. Kaleci Volkan yatarak tek hamlede topu kontrol etti.
26'ncı dakikada Adebayor sağ kanattan Antalyaspor ceza alanına girdi. Topu kale önündeki Cengiz'e aktardı. Bu futbolcunun vuruşu üstten auta gitti.
35'inci dakikada sol kanada açılan topu kontrol eden Emre Belözoğlu ceza sahası içine ortasını yaptı. Savunma oyuncularının uzaklaştırmaya çalıştığı top Visca'da kaldı. Bu futbolcu, topa ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye sektirerek bir vuruş yaptı. Meşin yuvarlağı kaleci Ferhat ön direkte kontrol etti.
Aynı dakika içerisinde Antalyaspor'un uzaklaştırmaya çalıştığı top kısa düştü. Ceza sahası dışında topla buluşan Adebayor kaleye şutunu çekti. Ancak Ferhat kaleden uzaklaşmış olmasına rağmen bu topu penaltı noktasının önünden tokatladı.
İlk yarı 0-0 kapandı.
64'üncü dakikada sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Emre Belözoğlu ceza sahası içine ortaladı. Kaleci Ferhat topu arka direkte yumruklayarak uzaklaştırdı.
67'nci dakikada sağ kanatta uzaklaştırılamayan topla buluşan Celustka ceza sahası içine orta şut karışımı bir top gönderdi. Penaltı noktasının hemen üzerinde hareketlenen Salih'in kafasında Volkan Babacan topu kontrol etti.
69'uncu dakikada Emre Belözoğlu'nun ceza alanı dışı sol çaprazından kullandığı serbest vuruşta, kaleci Ferhat topu üst direkten kornere çeldi.
89'uncu dakikada sol kanattan kazanılan taç atışında topun başına geçen Eren pasını Adebayor ile buluşturdu. Sol kanatta topla buluşan Adebayor kısa pasını Emre Belözoğlu'na gönderdi. Bu futbolcu meşin yuvarlağı ceza sahası içine ortaladı. Arka direkte boşta kalan Napoleoni topa hareketlendi ve sağ ayağıyla sert bir şut çekerek fileleri havalandırdı: 0-1.
Maçı Medipol Başakşehir 1-0 kazandı.

MYNET
 
Üst