• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Antik Yunan'da Birine Elma Fırlatmak Ne Manaya Gelir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tokyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tokyo

Bizi öldürmeyen şey güçlendirir.
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
6 Yıl
Antik Yunan'da bir kişiye elma fırlatmak,aşk ilanı manasına gelirmiş. :D:D
Aklıma Bukowski'nin bir dizesi geldi;
"Ama elmanın yarısında hafif bir can sıkıntısı başlıyor.."

Yarın bir kilo elma ile sokaga çıkıyorum. Artık erkekler düşünsün bundan sonrasını.:D

Bana birisi Elma atsa, ben ona Karpuz atarım..... Çünkü o elma bana verilmiş bir iyilik , eee bende bu iyiliğin altında kalmayacağıma göre, .......Yalnız karpuzu attığım hatun -u cennet (cennet hatunu) o karpuzu tutabilir mi? orası biraz şüpheli.....

Bana birisi Elma atsa, ben ona Karpuz atarım..... Çünkü o elma bana verilmiş bir iyilik , eee bende bu iyiliğin altında kalmayacağıma göre, .......Yalnız karpuzu attığım hatun -u cennet (cennet hatunu) o karpuzu tutabilir mi? orası biraz şüpheli.....
_20200627_094106.JPG
Aklıma ninja oyunu geldi.))

Ayva firlatsk olur mu ?

O küçük kalır hem ayva sert, adamın başını yararsın.Al sana hastane..... Oysa karpuz öyle mi? eğer attığın karpuzu tutabilirse, senin her türlü huyuna razı olmuş demektir.Eğer düşürürse sana layık değildir anlamı çıkar, eğer kafasında parçalanırsa, seni hak etmiyor demektir.

O küçük kalır hem ayva sert, adamın başını yararsın.Al sana hastane..... Oysa karpuz öyle mi? eğer attığın karpuzu tutabilirse, senin her türlü huyuna razı olmuş demektir.Eğer düşürürse sana layık değildir anlamı çıkar, eğer kafasında parçalanırsa, seni hak etmiyor demektir.

Kavun olsun o zaman, banane !

: )

Geri