• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Apple, App Analytics uygulamasını Beta olarak hizmete sundu

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpha

Kayıtlı Üye
Konum
İstanbul
Forum Yaşı
11 Yıl 2 Ay
Mesajlar
379
Tepkime puanı
0
Apple, geçtiğimiz yıl düzenlenen WWDC 2014 konferansında App Analytics özelliğini tanıtmıştı. Şimdi de Apple bazı kullanıcılara gönderdiği bir e-postayla App Analytics’in beta olarak kullanıma sunulduğunu duyurdu.

app-analytics-logo.png


Bildiğiniz gibi Apple bu yıl geliştiriciler için düzenlenecek olan WWDC konferansının 8-12 Haziran tarihleri arasında gerçekleşeceğini duyurmuştu. Şu anda uygulamanın Beta olarak çıkması, bu 1 aylık süre boyunca beta olarak denenmesi ve Haziran ayının başında gerçekleşecek WWDC 2015’de herkesin kullanılma sunulması bekleniyor.

Apple’ın üreteceği App Analytics, geliştiricilere, kullanıcıların App Store’daki uygulama sayfalarının ne kadar sıklıkla ziyaret edildiğini, uygulamanızı ve uygulama içi satış durumunu kontrol etmenizi, pazarlama kampanyaları için özel kampanya bağlantıları oluşturmanızı ve hangi web siteleri üstünden uygulamaya en çok referans bağlantı geldiğini anlayabilecek.

Uygulama ve geliştiriciler için önemli özellikler sunan App Analytics, Apple’ın direkt olarak sunduğu bir istatistik uygulaması olduğu için, bağımsız rakiplerine nazaran daha güvenilir olacak ve hem de Apple’ın direkt olarak verebildiği bazı ek veri setlerini sunmasıyla, her uygulama geliştiricinin mutlaka kullanması gereken bir uygulama haline geleceği çok net.

app-analytics.png
 
Geri
Üst