-
-
-
- MFC Puanı
- 50
Merhaba değerli Mega Forum üyeleri ve ziyaretçileri, bu konuda sizlerle APPLE yimi yoksa HUAWEİ yimi tercih edip kullandığınızı sormak isterim.
HUAWEİ Telefonların Genel Özellikleri:
- Kendi ürettiği HUAWEİ Kirin adlı bir işlemci kullanıyor
-Yakın zamanda Amerikanın Google ambargosu karşısında cesur bir karar alarak: ''HarmonyOS'' adında bir işletim sistemi çıkarttı fakat bunu henüz telefonlarına entegre etmedi
-Bir çok telefonda kendi ürettiği kamerayı kullansa da bazı telefonlarda samsung yada sony lensleri kullanıyor
-Kamerada olduğu gibi kendi ürettiği ekranları da kullanıyor fakat bazı telefonlarda samsung veya LG ekran kullanıyor
-Çinli telefonlar arasında en iyi telefon diyebilirim
- HarmonyOS işletim sistemi aktif olduktan sonra kendi eco sistemine sahip olacak
-Gelecek vaat eden ve şuan marka değeri çok yüksek bir şirket
-Teknik servis ve diğer servis anlamında çok iyi noktada Aynı APPLE gibi
- Son zamanlarda hem satış anlamında hemde kalite güven anlamında Samsungu geride bıraktı ve Apple ile birer bir yarış haline girdi
Apple Telefonların Genel Özellikleri:
- Kendi ürettiği İOS İşletim sistemi kullanıyor
- Kendi ürettiği A serisi işlemcileri kullanıyor
-Kamerayı da kendi yapıyor
-Ekranı da kendi yapıyor
-İOS Ve işlemci nedeniyle kendi eco sistemine sahip
-Teknik Servis açısından çok iyi konumda
- Yıllardır süre gelen büyük bir marka değerine sahip
- Son Yıllarda donanımsal açıdan Fiyat/Performans anlamında yeni özelliklere sahip cihazlar çıkarmıyor
-11 ve 12 serisinde OLED ekranlar kullanmaya başladı ekran çözünürlüğü anlamında muhteşem bir seviyeye geldi neredeyse rakibi yok denilebilir
HUAWEİ Telefonların Genel Özellikleri:
- Kendi ürettiği HUAWEİ Kirin adlı bir işlemci kullanıyor
-Yakın zamanda Amerikanın Google ambargosu karşısında cesur bir karar alarak: ''HarmonyOS'' adında bir işletim sistemi çıkarttı fakat bunu henüz telefonlarına entegre etmedi
-Bir çok telefonda kendi ürettiği kamerayı kullansa da bazı telefonlarda samsung yada sony lensleri kullanıyor
-Kamerada olduğu gibi kendi ürettiği ekranları da kullanıyor fakat bazı telefonlarda samsung veya LG ekran kullanıyor
-Çinli telefonlar arasında en iyi telefon diyebilirim
- HarmonyOS işletim sistemi aktif olduktan sonra kendi eco sistemine sahip olacak
-Gelecek vaat eden ve şuan marka değeri çok yüksek bir şirket
-Teknik servis ve diğer servis anlamında çok iyi noktada Aynı APPLE gibi
- Son zamanlarda hem satış anlamında hemde kalite güven anlamında Samsungu geride bıraktı ve Apple ile birer bir yarış haline girdi
Apple Telefonların Genel Özellikleri:
- Kendi ürettiği İOS İşletim sistemi kullanıyor
- Kendi ürettiği A serisi işlemcileri kullanıyor
-Kamerayı da kendi yapıyor
-Ekranı da kendi yapıyor
-İOS Ve işlemci nedeniyle kendi eco sistemine sahip
-Teknik Servis açısından çok iyi konumda
- Yıllardır süre gelen büyük bir marka değerine sahip
- Son Yıllarda donanımsal açıdan Fiyat/Performans anlamında yeni özelliklere sahip cihazlar çıkarmıyor
-11 ve 12 serisinde OLED ekranlar kullanmaya başladı ekran çözünürlüğü anlamında muhteşem bir seviyeye geldi neredeyse rakibi yok denilebilir