• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
bu yazıyı saklarım arkadas trafikte gorursem ihbar ederim devletimiz bolunmus yollara bile eds koymus :D aaa 60 ı gecersen ayıp 180 ne :D 6bin motor arabaya vergi alsın ben 60 la gidicem sen hala 180 kavga çıkarırım yeminle haha:D

Her şeye bir itiraz bir itiraz:s74: Devlet hıza gelene kadar asıl sorunlarımıza çare bulsun . Yol güzelse dikkat çerçevesinde , koordinasyonlu bir şekilde gidiliiiiiiir.:u29:

Her şeye bir itiraz bir itiraz:s74: Devlet hıza gelene kadar asıl sorunlarımıza çare bulsun . Yol güzelse dikkat çerçevesinde , koordinasyonlu bir şekilde gidiliiiiiiir.:u29:

abovvvv devletede muhalefet var yandın sen :D bunuda saklarım :D elimde koz olsun hahahah konus konus :D senden baya malzeme toplıcam :D biliyorsun emsal teşkili diye bir durum var :D seni gostericem ceza gelirse 200 un altına dusmem :D sen ver ifadeyi bana ne:D

abovvvv devletede muhalefet var yandın sen :D bunuda saklarım :D elimde koz olsun hahahah konus konus :D senden baya malzeme toplıcam :D biliyorsun emsal teşkili diye bir durum var :D seni gostericem ceza gelirse 200 un altına dusmem :D sen ver ifadeyi bana ne:D

İspiyoncu aynı zamanda da çıkarcı.. en dövmelik tip.:f16::u26::u26::u26::u26::u26:

İspiyoncu aynı zamanda da çıkarcı.. en dövmelik tip.:f16::u26::u26::u26::u26::u26:

asla asla kabul etmiyorum sen benim devletimin kurallarına uymıcan beni yoldan cıkarıcan sonra dovecen yazık bana beyaz evliya gibi adamım carpılırsın ayrıca insan insana vururmu o merdanemi:D:f38:

Hızına yetişemiyorum şaşkınım :s8:

yaşlansamda hızlıyım :D haha yok be iyi klavye kullanırım ondan dicemde sende geri kalmıyon masallah:D merdaneden sonra susarım zaten:D ürküttün beni :D

Geri