• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Arabalar 3 [ 16 Haziran 2017 ]

mum

Özel Üye
Üyelik Tarihi
3 Nis 2008
Konular
2,214
Mesajlar
2,424
MFC Puanı
1,030
Animasyon yapım 16 Haziran 2017'de ülkemizde vizyona girecek!

Aksiyon ve macera dolu animasyon film Arabalar 3'ten yeni TV spotu geldi!
Filmin konusu kısaca; Şimşek pistlere geri dönmenin hayalini kurup kenara itildiğine içerlerken bir anda #95’in işinin henüz bitmediğini kanıtlamaya karar veriyor. Hevesli genç yarış teknisyeni Cruz Ramirez’in yardımına, kazanmak için bir plana, merhum Hudson Hornet’in verdiği ilhama ve birkaç beklenmedik numaraya ihtiyacı olan arabamız Piston Kupasının en büyük yarışında boy göstermeye hazırlanıyor.


Senaryosunda Daniel Gerson yer aldığı filmin müziklerini Randy Newman üstlenirken filmin yönetmen koltuğunda Brian Fee yer alıyor.


Film, ülkemizde 16 Haziran 2017'de vizyona girecek!




Beyaz Perde

 

mum

Özel Üye
Üyelik Tarihi
3 Nis 2008
Konular
2,214
Mesajlar
2,424
MFC Puanı
1,030
Gelen yeni fragmanda kahramanımız Şimşek McQueen biraz sıkıntıda!

Başarılı animasyon filmler arasına adını şimdiden yazdıran, Disney-Pixar yapımı animasyon filmi Arabalar 3'ten yeni fragman geldi. Gelen fragmanda kahramanımız Şimşek McQueen'in kafası biraz karışık görünüyor.


Vizyon tarihine kısa bir süre kalan serinin üçüncü filmi küçük büyük demeden her yaştan izleyicinin ilgisini çekiyor. Filmin yeni macerasının konusu kısaca; enerji dolu Şimşek pistlere geri dönmenin hayalini kurup kenara itildiğine içerlerken bir anda #95’in işinin henüz bitmediğini kanıtlamaya karar veriyor. Hevesli genç yarış teknisyeni Cruz Ramirez’in yardımına, kazanmak için bir plana, merhum Hudson Hornet’in verdiği ilhama ve birkaç beklenmedik numaraya ihtiyacı olan arabamız Piston Kupası’nın en büyük yarışında boy göstermeye hazırlanıyor.


Arabalar 3 filminin senaryosunda Daniel Gerson kalem oynatırken, filmin müziklerini Randy Newman üstlendi. Başarılı animasyon serisinin üçüncü filminin yönetmen koltuğunda Vol.i, Sevimli Canavarlar ve Ratatuy gibi filmlerin sanat departmanının vazgeçilmez ismi Brian Fee yer alıyor. Filmin seslendirme kadrosunda da birçok ünlü ismi görüyoruz. Owen Wilson, Larry The Cable Guy, Armie Hammer, Tony Shalhoub heyecanlı kahramanları seslendiren isimler arasında yer alıyor.


Film, ülkemizde 16 Haziran 2017'de vizyona girecek!




Beyaz Perde

[/QUOTE]
 
Üst