• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Arda Turan’ın takım arkadaşı geliyor!.. İşte G.Saray’ın 2018 bombası

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
image-72.jpeg


Galatasaray Futbol direktör Cenk Ergün, Avrupa'daki temaslarını sürdürürken transferle ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Hazırlanan rapora göre 2018'de sarı kırmızılıları uçuracak liste belli olurken aralarında Arda Turan'ın takım arkadaşı da yer alıyor. İşte o isimler ve transfer detayları...

Galatasaray Futbol direktör Cenk Ergün, Avrupa’daki temaslarını sürdürürken transferle ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Hazırlanan rapora göre 2018’de sarı kırmızılıları uçuracak liste belli olurken aralarında Arda Turan’ın takım arkadaşı da yer alıyor. İşte o isimler ve transfer detayları…

PEPE

Real Madrid’in 2007 yılında Porto’ya 30 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Pepe henüz sözleşme uzatma konusunda kulüple anlaşmış değil.

Galatasaray Futbol direktör Cenk Ergün, Avrupa’daki temaslarını sürdürürken transferle ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Hazırlanan rapora göre 2018’de sarı kırmızılıları uçuracak liste belli olurken aralarında Arda Turan’ın takım arkadaşı da yer alıyor. İşte o isimler ve transfer detayları…

RAFAEL TOLOİ

Devre arasında ciddi şekilde gündeme gelen ve resmi anlamda temaslarda bulunulan Toloi’nin transferi gerçekleşmemişti. Futbol direktör Cenk Ergün, yakından tanıdığı başarılı futbolcuyu yeniden listesine yazdı.

Brezilya doğumlu olan ancak İtalya pasaportu da bulunan Toloi, Atalanta’da müthiş bir sezon geçirdi. Ligde 31 maçta forma giyen 1.85’lik savunmacı, daha önce Roma formasını terletmişti.

VLAD CHİRİCHES

2015’te Tottenham’dan Napoli’ye 7 milyon Euro’ya transfer olan Chiriches, Serie A’da düzenli olarak forma giyemiyor. Menajerler aracılığıyla daha önce Galatasaray’a önerilen Rumen futbolcu, 1.84 boyunda ve sert futboluyla dikkat çekiyor.

Çok uzun boylu olmamasına rağmen güçlü fiziği ve zamanlama avantajıyla hava toplarına hakim olan başarılı futbolcu 28 yaşında. Chiriches, Sarı-Kırmızılı takımın uzun yıllar yararlanabileceği nitelikte bir isim.

FRANCESCO ACERBİ

Acerbi kariyeri boyunca hep İtalya takımlarında oynadı… Milan, Genoa, Verona gibi kulüplerin formasını terleten 1.92’lik kule stoper, 2013’ten bu yana Sassuolo’da oynuyor.

29 yaşındaki başarılı oyuncu, Galatasaray’ın listesinde adı en üst sırada yazan oyunculardan biri. Piyasa değeri 10 milyon Euro olarak gösterilen Acerbi’nin sadece 1 yıllık sözleşmesinin kalması Cim Bom’un elini güçlendiriyor. Tudor da isterse, Aslan onun için tüm kozlarını oynayacak.

DAVİDE ASTORİ

Galatasaray-Davide Astori flörtü 2 yıl öncesine dayanıyor. O zamandan beri Cim Bom’un yakın takibindeki isimlerden biri olan Astori, 2016’nın Temmuz ayında 3.5 milyon Euro’ya Fiorentina’ya transfer oldu.

Sarı- Kırmızılılar’ın 5 milyon Euro civarı bir teklifle bu işi bitirmesi çok zor değil. 1.88’lik Astori, her yönüyle tam bir İtalyan stoper. Sert, güçlü ve hava toplarında etkili. 13 kez milli formayı giyen 30 yaşındaki oyuncuyu, Igor Tudor da yakından tanıyor.

ANDREA RANOCCHİA

Mancini döneminde Galatasaray’ın kapısından dönen Ranocchia’nın bonservisi İnter’de ancak bu sezonu kiralık olarak Hull City’de geçirdi. 1.95’lik dev oyuncu 29 yaşında ve piyasası artık eskisi kadar yüksek değil.

İtalya Milli Takım’ında 21 maça çıkan Ranocchia, Premier Lig’de ise bu sezon 15 karşılaşmada görev yaptı. Galatasaray’ın öncelikli planı, tecrübeli defans oyuncusunu kiralık olarak takıma kazandırmak.

Sarı kırmızıların golcü listesi de kabarık… İşte o adaylar:

JACKSON MARTİNEZ

Avrupa futboluna geri dönmek isteyen Jackson Martinez de Galatasaray’ın ciddi şekilde ilgilendiği isimlerden. Ancak 30 yaşındaki Martinez’in sakatlık durumu kafalarda soru işareti yaratıyor. Galatasaray’ın Martinez’in transferi için çok detaylı bir sağlık raporu isteyeceği biliniyor. Martinez’deki bir diğer sorun da 42 milyon euro bonservis ödeyen takımı GZ Evergrande’nin düşük bir bedelle elden çıkarmak istememesi…

VİNCENT JANSSEN

Tottenham forması giyen Vincent Janssen ile bir görüşme gerçekleştirdi. 1994 doğumlu 22 yaşında olan Hollandalı golcü, Az Alkmaar takımında yıldızı parladı. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham’a 22 milyon Euro gibi yüksek bir bedelle transfer olan Janssen, bu süre zarfında İngiliz ekibi ile çıktığı 49 karşılaşmada 6 gol 4 asistlik bir performans sergiledi. Janssen’in transfermarkt verilerine göre bonservis bedeli, 14 milyon Euro olarak görünüyor. Golcü oyuncunun Tottenham takımı ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

BAFETİMBİ GOMİS

Forvet transferi için büyük uğraş veren Galatasaray’dan çok flaş bir hamle geldi… Sarı-Kırmızılılar ismi Fenerbahçe ile de anılan Bafetimbi Gomis’e resmi teklifte bulundu. Transfer görüşmeleri için yurt dışında bulunan Sportif Direktör Cenk Ergün, Marsilya’da kiralık olarak oynayan Fransız yıldızla masaya oturdu.

ALVARO NEGREDO İÇİN GERİ ADIM…

Valencia’yı yeni sezonda çalıştıracak olan Marcelino’nun kadroda düşünmediği Negredo’ya talip olan Galatasaray’ın oyuncunun yüksek yıllık ücret talebi nedeniyle bu transfer görüşmesini askıya aldığı öğrenildi. İspanyol oyuncu bonuslar dahil olmak üzere sarı-kırmızılı takımdan yıllık 4 milyon Euro istemişti.

RİCKY VAN WOLFSWİNKEL

Premier League’de beklenen patlamayı yapamayıp Vitesse’ye gelen Wolfswinkel, bu sezon tekrar adından söz ettirdi. Golcü oyuncu düşük maliyeti nedeniyle Galatasaray’ın bütçesine uygunluğu ile de öne çıkıyor.

TAMMY ABRAHAM

Sezonu kiralık olarak Bristol City’de bitiren Tammy Abraham için Conte’nin kararı önemli. Conte’nin genç ismin bir sezon daha kiralanmasına onay vermesi halinde en büyük adayların Galatasaray, Leicester City ve Newcastle United olduğu belirtildi.

ADEM BÜYÜK

Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig’de ilgilendiği tek forvet oyuncusu olan Adem Büyük için kritik konu bonservis bedeli. Yerli oyuncuya yüksek bonservis bedeli ödemek istemeyen Galatasaray, Adem’i de alternatif olarak tutuyor.

GALATASARAY CITY

Igor Tudor’un raporu sonrasında Guardiola’nın yeni sezonda istemediği 3 isim de Aslan için öncelikli isimler….

ZABALETA İLK SIRADA

Sarı-kırmızılı kulüpte ayrıca Manchester City ile önümüzdeki ay sözleşmeleri sona erecek olan Pablo Zabaleta, Gael Clichy ve Bacary Sagna’nın durumları masaya yatırıldı. Arjantinli sağ bek Zabaleta ile West Ham ve Roma da ilgilenirken, 1983 doğumlu Fransız sağ bek Sagna’nın yaşı ve sakatlığı düşündürüyor. 31 yaşındaki Fransız sol bek Clichy için ise Galatasaray’ın girişimde bulunması bekleniyor.

SOL STOPER MANGALA

Denayer ve Bony’yi bu kez bonservisleriyle satmak isteyen Manchester City’nin Mangala’yı ise tekrar kiralık göndereceği bilgisine ulaşıldı. ‘Sol ayaklı uzun stoper’ tanımına uyan 1.87’lik Fransız Mangala için Galatasaray’ın şartlarını zorlayacağı öğrenildi.

WİLFRİED BONY

Sezonu Stoke City’de kiralık geciren ve performansıyla dikkat çeken Bony öne çıkan isimlerden. City’nin Bony’i takımda tutmak istememesi halinda Galatasaray en kuvvetli aday olarak gösteriliyor. Bony için temaslara da başlayan sarı-kırmızılılar bu transferde Didier Drogba’dan da destek alacak.

Bu yaz Manchester City ile olan sözleşmeleri biten diğer isimler ise şöyle; Bacary Sagna, Willy Caballero, Jesus Navas, Yaya Toure ve Tosin Adarabioyo.

ARDA TURAN’IN TAKIM ARKADAŞI DA LİSTEDE

Savunmaya iki tane lider özellikli stoper isteyen Igor Tudor’un isteği doğrultusunda görüşmeleri sürdüren Cenk Ergün, Arda Turan’ın takım arkadaşı olan Jeremy Mathieu için görüşmeleri başlattığı öğrenildi.

1983 doğumlu defans oyuncusu olan Jeremy Mathieu, kariyerine Sochaux takımında başladı. Kısa sürede İspanya La Liga ekiplerinden Valencia’nın yolunu tutan Jeremy Mathieu 2014 2015 sezonunda 20 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Barcelona’ya transfer oldu.

Barcelona forması ile 91 maçta süre alan Fransız savunma oyuncusu Jeremy Mathieu bu süre zarfında 4 gol 3 asistlik performans üretti. Jeremy Mathieu bu sezon La Liga’da 13, Şampiyonlar Ligi’nde 2 maçda süre alırken takımı adına 1 gol kaydetti.

Jeremy Mathieu’nin Barcelona ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

DİĞER BİR ADAY PEPE

Öte yandan Galatasaray’ın diğer bir stoper adayı olduğu ifade edilen Pepe, Real Madrid’deki geleceğiyle ilgili, “Önümüzde Şampiyonlar Ligi finali varken geleceğimle ilgili konuşmak saygısızlık olur. Kulübün düşünmesi gereken daha önemli konular var şu anda. Neler olacağını görmek için son ana kadar bekleyeceğim” ifadelerini kullandı.

Real Madrid’in 2007 yılında Porto’ya 30 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Pepe henüz sözleşme uzatma konusunda kulüple anlaşmış değil.

HÜRRİYET
 

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyelik Tarihi
25 Eyl 2015
Konular
41
Mesajlar
1,107
MFC Puanı
7,680
Pepe çok önemli bi isim.Caillou falan da önemli ama benim favorim Pepe
 
Üst