• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadaş çevreniz reelde mi geniştir sanalda mı?

Peony

Onursal Üye
Forum Yaşı
11 Yıl 5 Ay
Arkadaş çevreniz reelde mi geniştir sanalda mı?​

sağolsunlar reelde de sanaldada sevildiğimi düşünüyorum

sanalda yokki burda var bi kaç kişi
Gül Henna
...

Son birkaç aydır ikisindede az.
Nerede çokluk orada ... sonuçta :D
Reelde çocukluk arkdasım , eski arkdaslarım felan bikaç tane bıraktım.
Sanalda forumdakiler.
Yakında Henna da reel duruma geleceği için o ortada :D

Sanalda

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ikisinde de geniş ama reel biraz daha fazla

Sanal ortam yapay ortam. Böyle bir şeyi kendime yakistiramiyorum insan sosyal ve Beşeri bir varliktir elbette sohbet ettiği iletişim kurduğu kişiler olur olmalida ama sanal ortamda bu tip yakinliklar tehlikelidir. İnsanın kimliğini öğrenen art niyetli hasta ruhlu kişiler reel hayatına dadanip zarar verebilir keza bunun örneklerinede rast geldim.
Evli bir kadının eşine, forumda seni aldatıyor diyerek mesaj attıklarını duymuştum. Bırakın sanali gerçek hayatta yüz yüze gördüğümüz iki kelam ettiğimiz insanlara bile güvenmek bu kadar zorken sadece bir "Merhaba" ile gecistirecegim bir ortamda kimse ile yakınlık kurmam soz konusu değil.
Reel hayatta arkadaslarim var sadece.

Gerçek hayat tabii ki de. Adı üstünde sanal ortam burası. Ne kadar gerçekçi arkadaşlık olabilir ki ?

Tabi ki reelde

Reelde daha genis

3, 4 yıla yakındır sanaldayim, ama hiç arkadaşım olmadı, arkadaşım diyebileceğim biri hiç olmadı. Bu forumda sadece 3 kişi var başkada kimseyi hiç tanımıyorum. Ama reelde çok geniş, hatta baya geniş.

Geri