• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

ArtemiS'in Suç Dünyası

@Kolibandi bunlar bize yetmemeye başladı ama :D
Devamını merakla bekliyorum =)
Ceolayn ve ArtemiS bir şeyler karıştırıyorlar sanki :D

Uuu çok heyecanlı bir bölüm olmuş bir çırpıda okudum ;d
Burası benim çöplüğüm en çok parayı ben kazanırım saksı değilim ben asfghgj :D

Efsane gidiyor yanlız bide komiser olmuşum iyice karışmış ortalık eyvah eyvah emeklide olacadım gördünmü :))
Kolibandı kuzen mükemmelsin ya :)

Pisadam haklısın 3. bölüme biraz daha heyecan kattım :d
AlcatrazZ ArtemiS Sezen keroLayn LiyA güzel tahminler olmuş konuda bu kadar eğlenmeniz ayrı bir keyif :D
Larna ben herşeyden önce eğlenmek için yazıyorum ama bakmakta fayda var : ) bu arada kaçırıldın :D
MonteKristo işler karışmış benden duymuş olma ama zor durumdasın :D

evet 1. sayfada hikayenin 3.bölümü eklenmiştir okumak isteyenler okuyabilir arkadaşlar : )

Uuu çok heyecanlı bir bölüm olmuş bir çırpıda okudum ;d
Burası benim çöplüğüm en çok parayı ben kazanırım saksı değilim ben asfghgj :D
:D
artemis hikaye bitince banlamak yok baştan anlaşalım :D
yalnız ReyyAn kendisinden bahsedilen bölüm hakkında ne düşünecek ona takılıyorum şu anda :d

Efsane gidiyor yanlız bide komiser olmuşum iyice karışmış ortalık eyvah eyvah emeklide olacadım gördünmü :))
Kolibandı kuzen mükemmelsin ya :)

kuzen sana emeklilik zor :D
eyvallah sağolasın : )

Valla yapmıycam birşey zaten istesem de yapamam çünkü hikayenin sonunda herkesi temizleyip bi ben kalıcam gibi görünüyor :D :D

Hikayenin en eğlenceli yanı bu şu anda benim için herkesin farklı bir tahmin yürütmesi :D

Ben mi kaçırıldım, koskoca belediye başkanının yeğeni :D
Ayıp ama niye korumuyorlar beni :p :D

olay amerika new jerseyde başladı istanbul fikirtepeye doğru gidiyor.
gelecek bölümdede saçlarını amansızca jölelemiş dar paçalı eşofmanaltı giymiş gençler motosikletle kızmeslek lisesi önünde olay çıkaracak min ile AlcatrazZ müdahale edecek :D
bünyemiz kaldıracakmı bu değişimi

olay amerika new jerseyde başladı istanbul fikirtepeye doğru gidiyor.
gelecek bölümdede saçlarını amansızca jölelemiş dar paçalı eşofmanaltı giymiş gençler motosikletle kızmeslek lisesi önünde olay çıkaracak min ile AlcatrazZ müdahale edecek :D
bünyemiz kaldıracakmı bu değişimi

Bence bu kadar ekşın arasında ikinize iyi gelecektir :D

Geri