• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

ArtemiS'in Suç Dünyası

Ayyy inanamıyorum LiyA öldürmüş en çok o ağlamıştı birde abişim abişim diye arkasından :hih
Arkamdan ne planlar yapılmış :y Ayrıca söylemiştim Ceo'dan şüphelendiğimi :hmm

Kolibandı çok güzel bir hikayeydi çok eğlendim ve keyif aldım kalemine yüreğine sağlık yeni hikayeleri merakla bekliyorum :thanks

Aklım hep o kagıtta kalmıştı :hmm keroLayn büyüksün:honk: Ceo katil kim derken uluslar arası bir baronmuşsun herkes kendinden süphelendi:kiskis ama şooo sarışında vurulaydı yönetmen iyi olurdu kavusmak cennete kalırdı :D
Emegine , yüregine , hayalgücüne saglık Kolibandı süperdii yeni hikayelerini bekliyoruz:thanks

LaiLa teşekkur ederim aslında yeni karakterler ekleyip uzatabilirdim ama tadı kaçardı yeni bir hikayede kısmetse sende olursun : )
ArtemiS teşekkür ederim LiyA ne der bilemiyorum ama baştan sona iyi saklandı sanırım :D
Sezen teşekkür ederim : ) benim için yazmakta ayrı keyifti.

Ayrıca hikayenin son bölumu başta olmak üzere bir çok yeri telefonda yazdım o yüzden özellikle kelime hataları için kusuruma bakmayın dostlar : )

ama ben size dedim ben saksı değilim en çok benden şüpheleneceksiniz diye :honk:

bu finalde yaptığım psikolojik baskılar ne kadar etkili oldu bilmiyorum ama en başından beri her şeyin kerolaynın başının altından çıktığını anlamıştım zaten :honk:
evet çok polisiye kitap okudum.
evet glenn meade'i tek geçerim.
evet bu kadar yeter :honk:

şaka bi yana finale bayıldım aynı benim laflarım ya, bi game of thrones değildi belki ama artemisin suç dünyası da çok kanlı bitti :honk:

ama ben size dedim ben saksı değilim en çok benden şüpheleneceksiniz diye :honk:

bu finalde yaptığım psikolojik baskılar ne kadar etkili oldu bilmiyorum ama en başından beri her şeyin kerolaynın başının altından çıktığını anlamıştım zaten :honk:
evet çok polisiye kitap okudum.
evet glenn meade'i tek geçerim.
evet bu kadar yeter :honk:

şaka bi yana finale bayıldım aynı benim laflarım ya, bi game of thrones değildi belki ama artemisin suç dünyası da çok kanlı bitti :honk:

Kafamdaki final hiç degismedi ama aradaki olaylarda forumdaki geyik muhabbetlerinin çok etkisi oldu :D

Valla Kolibandı bana o kadar laf etti LiyA abişimi öldürdün nasıl öldürürsün diye hayatımda bu kadar iyi bir oyuncu görmedim şok içerisindeyim hala kendime gelemedim :y Bunu okuduktan sonra Ceo'nun yerine o çıksa şaşırmazdım :D

:D
Nasıl olsa kimse ondan şüphelenmezdi o da haklı :D

önce yorumları okudum ben naptım neden bana öyle şeyler dediniz hemen okumam lazım

Alalhım sana geliyorum (nokta) içim bir hoş oldu ya hu Liya hikayeyi okumaya gider :u29

Kolibandı gerçekten ellerine sağlık yani bi ceoya yakışırdı zaten şaşırtmak :p
o değil de o sarışın çocuktan da ben bi atraksiyon bekliyordum ya .s.s yalnız iyi şaşırttın kod adı c benim bile aklıma gelmemişti yani :honk:

Eevet oncelikle hikayedeki yerim için cok teşekkürler ;

Guzel bi son ama keroLayn ile bitmesi muhteşem olmuş AlcatrazZ içinde iyi son diyebilirim

Keşke hikaye sonunda keroLayn'ın elinde bomba pim'i olaydı abisinin gözüne baka baka çekeydi :D

Tekrar teşekkürler..

yapardım aslında öle şeyler de senarist müsaade etmedi ya .s.s neyse kamkim arkamdan yasımı tutsun artık :honk:
min öldü de mi, zaten sevdiğini en çok sevdiği öldürürmüş :honk:

ReyyAn 'dan efsane replik beklerdim: "ölümde rüzgar gibi, hep yanıbaşımda" :D

vayy arkadaşşş yaaa hikayede bile dünyalar başıma yıkılıyor nasıl bi kara bahttır :D

"alcatrazz'ın chevrolesi limana girdi" karanlıkta yanlış görmüşsündür Kolibandı abi :D o bisiklet filandır, ki o da kiralıktır. Komiser olduğuma bakma ruhum fakir benim :dyg: hakkatten süprüz sonlu olmuş ellerin beynin yüreğin dert görmesin abi :D
"milletin yagıyla mı uğraşcam" derken keroLayn ? fight club'a döndü anasını satayım insan yagından nitro-gliserin yapmadıgı kalmış bi bunun :D

Çıktısını aldım evde okuyacam :s35:s35

Eevet oncelikle hikayedeki yerim için cok teşekkürler ;

Guzel bi son ama keroLayn ile bitmesi muhteşem olmuş AlcatrazZ içinde iyi son diyebilirim

Keşke hikaye sonunda keroLayn'ın elinde bomba pim'i olaydı abisinin gözüne baka baka çekeydi :D

Tekrar teşekkürler..

ne demek alcatrazz için iyi son, ne demek pimi çekmek bombanın yaaa :s63

Geri