• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

arzuhal nicki hakkında görüşleriniz nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan keroLayn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arzuhal olmuş mu hiç .s.s

• Kullanılan toplam oy
    10
valla hasta gelcek diye aceleye geldi .s.s kusura bakma valla geleydi yapardım

o zaman bu şarkı benden tüm bu nicki beğenmeyenlere gelsin :dyg:

vayhh, sesine kurban olurum mekanın cennet olsun Barış Abi. :s54
Cem Abi'de yanında... Orası cidden cennet olmalı... Saygılarla...

Abimsin elim kalksa taş olur (:
ama kuştüyümü döverim sen yerine :D

Arzuhal silkelende kendine gel dostum :D ben seni böyle tanımadım kabullenemiyorum

kero baştan sona tepeden tırnağa haklı
senin oğlak burcunu seveyim balık burcu olarak yıldırma çalışmaları yaptırma bana pm manyağı yaparım demedi deme :D

bak hala tehdit bişiler vs yaa :D
olum yokuşa vurmayın işi düşüncez dedik işte :D
inada binerse kendimi bile tanımam :D

siz burada bana yükleneceğinize Alcatraz'ın yerini (-ki alamaz hiç bi nick) alacak bi nick bulun. etiketlemelerde yanlışlıkla başkasına gitmeyecek şekilde alcatraz'lı bişi olsun :D

bak hala tehdit bişiler vs yaa :D
olum yokuşa vurmayın işi düşüncez dedik işte :D
inada binerse kendimi bile tanımam :D

siz burada bana yükleneceğinize Alcatraz'ın yerini (-ki alamaz hiç bi nick) alacak bi nick bulun. etiketlemelerde yanlışlıkla başkasına gitmeyecek şekilde alcatraz'lı bişi olsun :D

Alcatrazın yerini bişi tutmazda düşünelim olmadı diğer alcatraz değişsin nickini
rica neyim etsek bin asırlık arkadaşımızı tanıyamıyoruz desek halimize acır mı acaba :D

Alcatrazın yerini bişi tutmazda düşünelim olmadı diğer alcatraz değişsin nickini
rica neyim etsek bin asırlık arkadaşımızı tanıyamıyoruz desek halimize acır mı acaba :D

olmadı illegal yollara başvururuz yaa yapmadıgımız şey değil QW:e:QW

olmadı illegal yollara başvururuz yaa yapmadıgımız şey değil QW:e:QW

uslu dur tövbe esf ilk tanışltığımız gün geldi aklıma sen ben kero
hey gidi günler M.Ö bilmem kaç yılıydı :D

kuştüyü manyağı olmuştuk :kiskis

bak 2 müthişşş öneri yemin ediyorum... :)

LiyA keroLayn ne dionuz bu konuda ?

Makara amaçlı yarabandı olur ama yaraları sevmiyorum
KareAs olabilir tam benlik.. pokerface'de takınırım bi tane şöööyle :D nasıl ? :D

Yarabandı açmaz seni ama diğerleri olabilir gibi Kolibandı abişim güzel fikir verdi (:

İlk bakışta dilekçe yazma işini meslek edinmiş arzuhalci emekçi kardeşlerimizi andıran bu nick son bakışta da aynı şeyi başarıyor. Bu sebeple bence hiç uğraşmayalım. Kendini sanal alemdeki namını adını markasını bir başka kullanıcıya kaptıran bu arkadaşı asalım gitsin. Olmazsa keselim. O da olmazsa mecbur yeni nick bulmak lâzım bu iş böyle yürümez. Öz Alcatraz yapalım.

Geri