• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

arzuhal nicki hakkında görüşleriniz nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan keroLayn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arzuhal olmuş mu hiç .s.s

• Kullanılan toplam oy
    10
VALLA YETİŞEMİYORUM ARTIK YAA .S.S ŞURADAKİ MUHABBET Bİ TATLI GELİYO Kİ AMA İŞ BEKLEMİYO İŞTE .S.S

@LİYA EN KISA ZAMANDA BAY BİLİNMEZİ İFŞA EDİCEM. KENDİLERİ DAMATLIĞA LAYIK GÖRÜLMÜŞ NADİR İNSANLARDAN OLUP PEK BAŞARILI OLAMASA DA YERİ HER ZAMAN AYRIDIR ÖZEL Bİ KONU AÇARIM BEN ONA DA :HONK:

VALLA YETİŞEMİYORUM ARTIK YAA .S.S ŞURADAKİ MUHABBET Bİ TATLI GELİYO Kİ AMA İŞ BEKLEMİYO İŞTE .S.S

@LİYA EN KISA ZAMANDA BAY BİLİNMEZİ İFŞA EDİCEM. KENDİLERİ DAMATLIĞA LAYIK GÖRÜLMÜŞ NADİR İNSANLARDAN OLUP PEK BAŞARILI OLAMASA DA YERİ HER ZAMAN AYRIDIR ÖZEL Bİ KONU AÇARIM BEN ONA DA :HONK:

LiyA caps lock acık kalmış pardon :D:D etiketleyememiş düzelteyim dedim.

LiyA caps lock acık kalmış pardon :D:D etiketleyememiş düzelteyim dedim.

işte yaaa biricik kamkijumpingim benimmmmm hemen fark ve müdahele ediyor artık aynı sofrada ekmek yedik sonuçta :honk:
çok seviyom olm seni baya baya hem de :kiss: :kalp:

işte yaaa biricik kamkijumpingim benimmmmm hemen fark ve müdahele ediyor artık aynı sofrada ekmek yedik sonuçta :honk:
çok seviyom olm seni baya baya hem de :kiss: :kalp:

bende seviyom nan. özledim seni sıpa. yine ne zaman başımıza iş açıcaz diye sabırsızlıkla bekliyorum :carkli

Bekliyorum lostum sen he dedinse bana laf düşmez ama kız evi naz evi derler ağırdan satalım kendimizi. :torpu

Arzuhal kuştüyüm etiket dediğin nedir ki? Benden kaçar mı sence :D

Bekliyorum lostum sen he dedinse bana laf düşmez ama kız evi naz evi derler ağırdan satalım kendimizi. :torpu

Arzuhal kuştüyüm etiket dediğin nedir ki? Benden kaçar mı sence :D

damat adaylarına buradan bol bol sabır dolu bi kese hediye ediyorum geçmiş olsun şimdiden :D

damat adaylarına buradan bol bol sabır dolu bi kese hediye ediyorum geçmiş olsun şimdiden :D

Kese kesmez kuştüyüm :D hani gözünü korkutmuş gibi olmayalım da bizim kız çetin cevizdir demedi demesin di mi ama :u15

Kese kesmez kuştüyüm :D hani gözünü korkutmuş gibi olmayalım da bizim kız çetin cevizdir demedi demesin di mi ama :u15

desinleerr değişşmezzz dessinleerr değiişmeezzz :D

GELİN BEN DEĞİLİM GENÇLER RAAT OLUN :HONK:O YÜZDEN ÇOK DA SABRA GEREK YOK DAMADA KİMSE BENİM KADAR ŞAAPAMAZZ :HONK:

BAK YİNE ÇOK ÖZLEDİM SARI KAFAMI YAAA :(((( BİLEMEDİM ŞU ÇOCUĞUN KIYMETİNİ, GİDİP 825 G NUTELLAMI YİYİM BEN :((((

Geri