• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aşağı Mahallenin Haylaz Çocuğu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gece
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hatta dondurmalı kahve olsun direk :s95: :s95: daha etkili öldürür sanırım :s95:

:s69::s69: duanı okucam ben merak etme :s69:
benim için ziyan etti kendini kobay oldu kaybettik dicem :s69:
:s95:

:s69::s69: duanı okucam ben merak etme :s69:
benim için ziyan etti kendini kobay oldu kaybettik dicem :s69:
:s95:

Ardımdan dondurmalı kahve dağıt bari ahaha :s95: :s95:

Yaaa evet o kadar çok hayırseverim hayrına yapacam her şeyi sen kendini göz göre göre kobay yap hayırseverlik yapmisim çok mu :s95::s95:

Dimi doğru o kadarcıkta olucak haklısın o zaman birde üstüne çayda yap bari :s95: :s95: yanınada sandviç dağıt yaptın bir hayır tam olsun bari :s95: :s95: :s95:

Dimi doğru o kadarcıkta olucak haklısın o zaman birde üstüne çayda yap bari :s95: :s95: yanınada sandviç dağıt yaptın bir hayır tam olsun bari :s95: :s95: :s95:

Oooo sende here istek bitmio hic batırırsın sen insanin :s95::s95::cay:

Oooo sende here istek bitmio hic batırırsın sen insanin :s95::s95::cay:

Öldüm öldüm ben farkındamısın :s95: o kadarcıkta olsun yani daha üstüne tatlı vericeksin ne olucak :s95: :s95:

Öldüm öldüm ben farkındamısın :s95: o kadarcıkta olsun yani daha üstüne tatlı vericeksin ne olucak :s95: :s95:

Yakında yuvarlanarak yurutecez seni farkındamısın tamam he hepsine he :s95::s95: yarın ama :s94:

Yakında yuvarlanarak yurutecez seni farkındamısın tamam he hepsine he :s95::s95: yarın ama :s94:

Tamam yarın hepsini isterim ama bak :s95: :s95: dur unutmadan tatlının üstünede şöyle güzelce kahvede olucak hepsi yarına tamam anlaştık :s95: :s95:

Tamam yarın hepsini isterim ama bak :s95: :s95: dur unutmadan tatlının üstünede şöyle güzelce kahvede olucak hepsi yarına tamam anlaştık :s95: :s95:

Tamam tamam yarına ziyafet hazırlığı yapacam sana :s95:

Geri