• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aşık olduğunuzu gösteren 10 işaret

Üyelik Tarihi
20 Haz 2009
Konular
2,315
Mesajlar
4,689
MFC Puanı
1,680
MegaForum.com “aşık olduğunuzu gösteren 10 işaret”i iftiharla sunar!
smile.gif


flort_glr.jpg


Hep gözünüze çarpan biri var. Diğerlerinin arasında o size bir başka geliyor. Farklı bir şeyler hissediyorsunuz sanki… İçinizden zaman zaman kuşlar geçiyor gibi… Düşündükçe bir heyecan dalgası yükseliyor, kalp çarpıntınız hızlanıyor. E, o zaman siz aşıksınız!

Ama bir dakika, bundan emin olamıyor musunuz? Gelin size yardım edelim. ‘O’ kişiye karşı hissettiğiniz aşk mı değil mi, bu işaretlere bakarak siz karar verin. Bu taktiği, başkaları üzerinde de deneyebilirsiniz.


8mart_kadinlar_gunu_sohbet_arkadas_glr.jpg


1. Her sohbette mutlaka onun da adı geçer. Hatta konuyla ilgisi olmasa da ne yapar ne eder konuyu ona bağlamaya çalışırsınız.
merak_soru_glr.jpg


2. Kendisinden ya da bir başkasından burcunu öğrenip özelliklerini, sizin burcunuzla uyumlu olup olmadığını araştırırsınız.

sohbet_iliski_flort_glr.jpg


3. Türlü bahaneler yaratıp, onunla karşılaşma ve sohbet etme imkanı yaratırsınız. Onun da içinde bulunduğu arkadaş grubunuzla bir araya gelmek için can attığınızdan, herkesi şaşırtacak kadar girişken bir organizatör oluverirsiniz.

kiskanclik_glr.jpg


4. Onun herhangi bir kadınla konuştuğunu gördüğünüzde, o kadını kıskanırsınız. Hatta onu başka bir kadınla yan yana ya da sohbet halinde gördüğünüzde aralarında bir şeyler olduğundan şüphelenip işin aslını araştırmaya çalışırsınız.

mutlu_kadin_glr.jpg


5. Anlaşılmaz bir biçimde Brad Pitt, George Clooney, Justin Timberlake veya Johnny Deep hayranlığınız sona erer.

flort_iliski_glr.jpg


6. Kolunu kaldırdığında, tişörtünün havaya kalkmasıyla aralanan belini görünce ağzınızın sulandığını hissedersiniz. Ya da yakınındayken burnunuza gelen parfüm kokusu içinizde heyecanlı kıpırtılar yaratır.

ask_iliski_glr.jpg


7. Onu arkadan görünce çocuk gibi sevinip hemen yanına gitmek istersiniz. İçinizden gözlerini ellerinizle kapatmak ve muzip bir sesle “Bil bakalım ben kimim?” diye sormak gelir.

kadin_mutlu.jpg


8. Onun dokunduğu cüzdan, telefon, anahtarlık gibi herhangi bir eşyanızı sürekli koklamak, bu sayede onun kokusunu içinize çekmek istersiniz.

cep_glr.jpg


9. Hafta sonu programını sormak ya da sırf onunla bir kontak kurmak için yazdığını e-postayı ya da telefon mesajını defalarca yazıp siler, en son halini bir de arkadaşlarınıza okutursunuz.

uyku_uyanma_glr.jpg


10. Yatağa girdiğinizde onun uyurken ne giydiğini ve o anda yalnız olup olmadığını düşünürsünüz. Yanınızda yattığını ve size sarıldığını hayal ederken içinde bir sıcaklık oluştuğunu hissedersiniz.
 
Üst