• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aşıkken Aptallaşıyorum

Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
Aşıkken Aptallaşıyorum



Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk'le ilişkisine dair Marie Claire dergisine samimi açıklamalarda bulundu. İlişkisinde her şeyin yolunda gittiğini ifade eden Özpirinçci, ilişkisinin nasıl başladığını anlattı.


Özge Özpirinçci’nin röportajından bir kısım;

Şu anki ilişkin nasıl başladı?

Biz Burak'la çok konuştuk. Bir anda, biriyle saçma sapan konuşmaya başlarsın ve bitmez ya… Evrenden bahsederken bir anda ne marka ayakkabı giydiğine kadar gider sohbet. Susmadık ve kalabalık bir ortamda farkında olmadan, sürekli ona çekilme durumunu yaşadım. Tam olarak kader bence. Çünkü ben Burak'la tanıştığımda yalnız kalmak istediğim bir dönemdeydim. Aslında çok net karar vermiştim. Sonra bir baktım, evren öyle istemiyormuş. Ama şu anda Burak o istediğim dönemi de yaşatıyor bana. Kendinden önce beni düşünüyor. Ben de kendimden önce onu düşündüğüm için, son derece dengeli ve güzel bir ilişkimiz var. Bu çok değerli bir şey…

APTAL APTAL ŞEYLER YAPIYORUM

Aşıkken nasıl bir Özge oluyorsun?

Çok enerjik olurum. Saçma sapan konuşurum, sakarlık yaparım, aptallaşırım. “Biri şu kızın fişini çeksin” demek istersin. Asla yapmayacağım şeyleri yaparım. Şu an hâlâ âşığım. O yüzden hep aptal aptal şeyler yapıyorum. (Gülüyor) Neyse ki, mesleki delilik de olduğu için tolere ediliyor.





 

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyelik Tarihi
25 Eyl 2015
Konular
41
Mesajlar
1,107
MFC Puanı
7,680
biz hem aptalız hem aşık değiliz.keşke aşık olsaymışım.
 
Üst