• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aşk Taneleri..!

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
Forum Yaşı
12 Yıl 11 Ay
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Bir kor düştü yüreğime, aşk mıydı, tutku muydu?
Billemedim. Bir yar düştü gönlüme var mıydı yok muydu? Göremedim… Kıpırdayamadım yerimden, yere bağlı mıydım değil miydim? Çözemedim… Bir sen vardın bende, kaldın mı gittin mi? Diyemedim…

(07.01.2014)

Senden sonra herkesin sorduğu soru…

-Neyin var?

-Hiçbir şeyim yok!

Cevabı ile sessiz kalıyordu. Haklıydım. Hiçbir şeyim yoktu ki. Sen her şeyimken sen olmadığın zaman neyim olabilirdi ki benim… Ama kimse anlamadı. Aslında cevabı vermiştim, oysa onlar hala farklı bir şey arıyorlardı işte. Ben haklıydım…

(07.01.2014)

ask-ve-ayrilik-Seni sensiz yaşıyorum… Ama olsun ben seninle yaşıyorum…

(15 Haziran 2012)

Kalbimde değilsin! Çünkü; KALBİM ‘sin…

( 07.01.2014 )

Evim oldu artık köşe başları, yastığım oldu bana kaldırım taşları, üstüme çektim de tüm karanlıkları, bir beni örttü ıssız karanlıklar… Sensizliğim açıkta kaldı. Sana sesleniyorum ey nazlı yar! Yalnızlığımın yorganı olur musun?

(07.01.2014)

-Aşk neydi unuttum. Sevmek sevilmek neydi? Acılar içinde neden ben diye ağlamak mıydı aşk? Ya da keşke sevmeseydim demek miydi sevgi unuttum. Unuttuğumda aklımda tek bir şey kalmıştı artık. Bana aşkla bakan gözlerin… İşte o zaman anladım ki aşk bakarken bile kıyamamakmış sevdiğine… Sana bakmaya kıyamıyorum…(1 Mart 2013)

Benim istediğim seninle sahilde oturup martılara simit atmak değil sadece. Hayatın her zorluğunda yanında olmak…(1 Mart 2013)

-Hayat bir dakika olsa ;ve bana ne yaşamak isterdin deseler, tek kelimem “sen” olurdun… (1 Mart 2013)

-Eğer yaşanan sorunlar karşısında kalmamışsa tek bir çaren, güneşin batışını bekle. Belki de çare yarınlardadır. Bekle ki zamana bırak bir şeyleri. Çünkü zaman her şeye çare olur, yeter ki sen sabretmeyi bil. Unutma sabır nefsin anahtarıdır. Sabrı olmayan nefsine hakim olamaz…(-Aşk neydi unuttum. Sevmek sevilmek neydi? Acılar içinde neden ben diye ağlamak mıydı aşk? Ya da keşke sevmeseydim demek miydi sevgi unuttum. Unuttuğumda aklımda tek bir şey kalmıştı artık. Bana aşkla bakan gözlerin… İşte o zaman anladım ki aşk bakarken bile kıyamamakmış sevdiğine… Sana bakmaya kıyamıyorum…(07.01.2014)

Benim istediğim seninle sahilde oturup martılara simit atmak değil sadece. Hayatın her zorluğunda yanında olmak…(07.01.2014)

-Hayat bir dakika olsa ;ve bana ne yaşamak isterdin deseler, tek kelimem “sen” olurdun… (07.01.2014)

-Eğer yaşanan sorunlar karşısında kalmamışsa tek bir çaren, güneşin batışını bekle. Belki de çare yarınlardadır. Bekle ki zamana bırak bir şeyleri. Çünkü zaman her şeye çare olur, yeter ki sen sabretmeyi bil. Unutma sabır nefsin anahtarıdır. Sabrı olmayan nefsine hakim olamaz…(07.01.2014)

-

Geri