• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aslan Burcu 26 Aralık Cuma

LiyA

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
5 Kas 2012
Konular
7,633
Mesajlar
14,587
MFC Puanı
62,010








Kendinizi rahatlamış hissedeceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizi yoluna koydunuz. Bir yaşlı büyüğünüzün de sevindirici sağlık haberlerini aldınız. Bu yüzden kendi isteklerinize zaman ayıracak çeşitli sportif faaliyetlere katılacaksınız. Arkadaşlarınızla bir iletişim sorunu yaşayacaksınız ama kısa sürede her şey yoluna girecek. Akşama arkadaşlarınızın size bir sürprizi olabilir.

Aşk Yaşamı : Aşk yaşamınızda daha çok güvence arayışı içinde olacaksınız. Bu yüzden karşı cinsin konuşmalarından çok davranışlarını denetleyecek ve sosyal statüsünü anlamaya çalışacaksınız.

İş Yaşamı : Bir gün öncenin fiziksel yorgunluğunu atmadan yeni bir iş gününe başlamanın sıkıntısı içerisindesiniz. Kısa sürede tamamlanması gereken işleriniz var. Bu arada ihmale gelmez iş ilişkilerinizi de sürdürmek zorundasınız.

Para Durumu : Maddi konularda atılım yapmak ve risk almak isteyebileceğiniz bir gün. Günlük çalışmalarınızda aşırı yük hissedebilir ama zorlukların üstesinden organizasyon yeteneğinizi kullanarak gelebilirsiniz.

Dikkat : Çevrenizdeki insanların özel sorunları ile ilgilemek hoşunuza gidiyor Ancak bu konuda dikkatli olmazsanız,size göre doğru olan ama onlara yanlış gelen kararlar aldırabilirsiniz.



 
Üst