• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aslan Burcu Ve Cinsellik ......

TRWE_2012

Süper Moderatör
Üyelik Tarihi
2 Haz 2020
Konular
3,087
Mesajlar
5,879
MFC Puanı
20,700
Aslan ile Koç : Ateş grubunun iki elemanı olan aslan ve koç birbirleriyle iyi anlaşır. Her ikisi de sekse epeyce ilgi duyduklarından bu ikilinin cinsel uyumu mükemmeldir. Her ikisi de ateşli ve tutkulu tiplerdir. Koçun önderlik istekiyle aslanın hükmetme isteği çoğunlukla çatışır. Ancak her şeye rağmen bu ikilinin cinsel ilişkileri hem uyumlu hem de uzun vadelidir.

Aslan ile Boğa : Aslan coşkulu, boğa ise tekdüzedir. Bu bakımdan ikili zaman,zaman çatışabilir. Ancak ikisi de sevgi dolu oldukları için aralarında güzel bir aşk yaşanabilir. Biri para harcamaya bayılırken, diğeri tutumluluğuyla onu sıkar. Bütün bunlara rağmen bu ikilinin cinsel beraberlikleri yürür. Ancak ilişkinin uzun ömürlü olacak söylenemez.

Aslan ile İkizler : İkizlerin hafif meşrepliliği ile aslanın krallığı biraz zor bağdaşabilir. İkizlerin zekice davranması gerekir. Cinsel bakımdan bunu yapabilir ve aslanı heyecanlandırıp çileden çıkartarak güzel bir ilişki kurabilir. Aslanın kişilik olarak daha güçlü olduğu için dizginleri eline alır. Böylece çok hoş bir ilişki doğar ve uzun ömürlü de olur. İkilinin cinsel uyumu iyidir.

Aslan ile Yengeç :Aslanın istediği ilişki daha yüzeyselken, yengeç daha hissidir. Aslan yengece istediği pek çok şeyi verir. Ancak oda ondan hayranlığını anlatmasını ve bunu belli etmesini ister. Yengecin en büyük cinsel özelliği cinsel tutkudan daima fazlasını istemesidir. İkili birbirlerinin dilediklerini yaparlarsa cinsel bakımdan iyi anlaşabilirler.

Aslan ile Aslan : İki Aslanın beraberliği oldukça zordur. Çünkü ikisi de “ Ben der ”. Ancak her şeye rağmen ikili sağlıklı bir benlik savunuculuğu yaparlarsa ortaya biz kavramı çıkabilir. O zaman bu ikili hem romantik açıdan, hem de cinsel açıdan anlaşabilir. Böyle bir durumu yaratabilirlerse uzun ömürlü bir beraberlik ve sağlıklı bir cinsel yaşantı sürdürebilirler.

Aslan ile Başak : Aslanın hükmetme duygusuyla başağın hükmedilmekten hoşlanmayan tutumu birbirine uymaz. Hele hele başağın eleştirileri yoğunlaştıkça, aslanın da kükremeleri artacaktır. Ayrıca aslan yatak odasında da verdiği cinsel tepkilerle sorun çıkartabilir. Bu ikili arasında öyle böyle bir cinsel ilişki kurulabilir ama, bu uzun ömürlü bir ilişki değildir.

Aslan ile Terazi : Aslan kendini biraz frenleyip terazinin uyumuna ayak uydurabilirse ortaya mutlu bir beraberlik çıkabilir. Terazi kolayca ateşlenir. Aslan ise ondan fizik olarak daha cinseldir. Ayrıca aslanın yataktaki yaklaşımlarına terazi saygı gösterebilirse bu ikili cinsel bakımdan hem iyi anlaşır hem de, bu ilişkiyi uzun ömürlü bir hale getirebilirler.

Aslan ile Akrep : Uyumlu olmalarına rağmen her ikisinin de hükmetme duyguları birbirleriyle çatışır. Tek engel budur beraber olamamaları için. Oysa yatağa gidildiğinde ortaya o kadar güzel bir uyum çıkar ki, bu ikilinin yapamayacağı bir şey yok gibidir. Ancak aslanın istediği saygıyı akrepte bulması biraz zordur. Dehşetli bir cinsel uyum. Ancak uzun vadeli değildir.

Aslan ile Yay : İkili, aşkı sanki bir maceraymış gibi görür. Her ikisi de dışadönük tiplerdir. Her ikisi de ateşlidir. Beraberken durmadan cinsel birleşmeye girmek sanki adetleridir. Aslan yayın cinsel tahriklerine hemen kapılır. Uzun sözün kısası aslan ile yay her bakımdan anlaşan bir ikili oldukları gibi beraberlikleri de çoğunlukla uzun ömürlü olur. Harika bir birleşim.

Aslan ile Oğlak : Aslan oğlağa göre daha romantiktir. Oğlak ise maddi.İkisinin bu farklı tutumları birbirine zıt düşer. Oğlağın statikçiliği aslanı sıkar. Oğlak ise aslanın israfçılığından sıkılır. Bu ilişki kolay,kolay olmaz. Ancak kısa süreli bir ilişki kurulabilir. Ne var ki aslanın ateşliliğinin yanında oğlak soluk kalır. Yatak odası bakımından umut vermez bu ikili.

Aslan ile Kova : Aslan biraz daha gelenekçi sayılır. Oysa kova daima geleneklere karı çıkar. Aslanın hükmetme duygusuna ise kova tabii ki, sıcak bakmaz ve fazla aldırmaz. Buda aslanı sıkar. Aslanın cinsel kişiliğinin ilgisini çeken kova ikilinin sevişmelerine renk ve heyecan katar. Geçici olan bu seks beraberliği uzun vadeli olmaktan çok uzaktır.

Aslan ile Balık :Balık yatak odasında da gizemliliğini sürdürmeğe çalışır. Ancak aslanın bu tür gizemleri çözmeye hiç niyeti yoktur. Ayrıca balığın hırs noksanlığına da aslan kızar. Aslan gösterişi sever. Balık ise ona içe kapanık ve utangaç gelir. Balığın somurtkan zamanlarında da aslan gururundan dolayı taviz vermez ve sevgi göstermez. Bu ikilinin fikirsel ve cinsel uyumları yoktur.

Makalenin Aslı:

Kod:
http://www.gnoxis.com/burclarin-cinsel-uyumlari-4928.html

TRWE_2012
Düzce_Akçakoca_2017
 
Üst