• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Atılan mesaja sadece gülücükle cevap veren kız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FaKiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çeşitli anlamları olabilir.

Bazende " Ya anlattığın şey çok sıkıcı, pek dinlemedim. O yüzden artık susar mısın?" demek :y

insanı sıkarsan öyle yapar

Karşısında ki insanın sözünü kesmemek için seni dinliyorum manasında da yapabilir :)

Muhabbet bitmiştir uzatmaya çalışmanında çok bir anlamı yoktur

evet genelde nerden çıktı bu şimdi derken yada artık muhabbet sıktığında kızların kullandığı bir şeydir. Eğer böylesine denk gelirseniz zorlamanın anlamı yoktur gazlayın gitsin.

Sohbeti bitirmek istemiyorum gülücük atıyorum ama konuyu değistir, sıkma istiyorum anlamında olabilir :s46

Daha öyle bir şeye curet eden olmadı. ağızlarına kürekle vuruyorum.

evet genelde nerden çıktı bu şimdi derken yada artık muhabbet sıktığında kızların kullandığı bir şeydir. Eğer böylesine denk gelirseniz zorlamanın anlamı yoktur gazlayın gitsin.

Hiç de bile abi ben o anlamda yapmam ama çok sık yaparım bilirsin :D

sohbet sırasında herkesin sözünü kesicem artık :hih:

Muhtemelen karşısındaki ona yeteri kadar ilgi göstermediğinden muhabbeti burada noktalamak istiyorum demenin ifade ile göstermesidir.

Ben genelde kırıldığımda sadece gülücükle cevap veririm. :s73

Genelde kendi düşümcem,ya çok sıkıldı biran önce konuşma bitsin yada yazacak birşey gerek görmediğin den.

Geri