• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

AutoCAD 2017 Yenilikler

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
Akıllı Eksen Çizgisi ve Merkez İşaretleri

AutoCAD 2017 ile birlikte eksen çizgisini, merkez işaretlerini oluşturmak ve düzenlemek çok basit.

Birbirleri ile ilişkili objeleri taşıdığınızda, otomatik olarak eksen çizgileri ve merkez işaretleri de obje ile birlikte yer değiştirir hale getirildi.

eksen_cizgisi_ve_merkez_isaretleri.png


Geliştirilmiş Model Koordinasyonu

Navisworks ve BIM 360 Glue programıyla oluşturulan modeller doğrudan AutoCAD ‘in içine atılabilir ve görüntülenebilir. Kazandırılan işlevsellik sayesinde, 2 boyutlu mevcut çizimin bitiş noktası, merkez noktası gibi özellikleri kullanılarak çizime eklenecek modelin çizime tam olarak yerleşmesine olanak sağlanır.

model_koordinasyonu.png


AutoCAD 360 Pro Mobil Uygulama

AutoCAD 360 Pro şimdi abonelik ile birlikte geliyor. Nereye giderseniz gidin, uygulama sayesinde AutoCAD gücünü her yerde kullanabilirsiniz.

Birden fazla cihazda 2 boyutlu CAD çizimleri yapabilir, düzenleyebilir ve görüntüleyebilirsiniz.
Web sitesinde iken, çizim üzerinde doğru ölçüler alabilirsiniz.
Herhangi bir bulut depolama hizmetine erişebilirsiniz (Google Drive, Dropbox, vb.).
Çevrimdışı çalışabilir, senkronize biçimde tekrar çevrimiçi olabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

autocad_360_pro.png


Tasarım Görünümlerini Paylaşma

Bulutta 2 boyutlu ve 3 boyutlu CAD çizimlerinizi paylaşın. Çizimi görmek isteyenlerin giriş yapmasına ya da AutoCAD tabanlı bir ürüne sahip olmalarına gerek yoktur ve kaynak DWG™ dosyası üzerinde hiçbir şekilde değişiklik yapamazlar.

tasarim_paylasma.png


PDF Dosyalarını İçe Almak

PDF’ler de AutoCAD içine alınan dosya formatları arasına dahil edildi. Bir PDF dosyasından geometri, TrueType yazı stili ile oluşturulmuş metin, raster görüntüler alabilir ya da AutoCAD nesneleri olarak çizim içine yerleştirebilirsiniz.

import_pdf.png


Geliştirilmiş 3 Boyutlu Baskı

3 boyutlu baskı için çeşitli seçenekler vardır. 3 boyutlu çizimlerinizi harici 3 boyutlu yazıcılara gönderebilirsiniz. Print Studio aracını yükleyin, 3 boyutlu yazıcıya bağlanın ve 3 boyutlu modeller oluşturun.

3d_pdf.png


Geliştirilmiş Taşıma Araçları

Önceki sürümlerden özel ayarlarınızı ve dosyalarınızı kolaylıkla yeni sürüme taşıyın. Ayarlarınız otomatik olarak algılanır ve size neleri taşıyacağınızı seçmek kalır."

migrate.png


Autodesk Masaüstü Uygulaması

İş akışınızı bozmadan yazılım güncellemeleri üzerinde uyarılar alın. Tutorial’lar yeni özelliklerin ne olduğu konusunda size en iyi şekilde yardımcı olurlar. Becerilerinizi geliştirmek için; ürüne özgü ipuçları, içerik kütüphaneleri ve daha fazlasını bulabilirsiniz.

autodesk_desktop_app.png


altar_logo_siyah_1.png
 
Üst