AVCI BÖREĞİ tarifi
için Malzemeler :
1 fincan sıvıyağ
2 adet soğan
1 küçük domates rendesi
250-300 gram kıyma
Karabiber
Galeta unu
tuz
Yufka
Yumurta
AVCI BÖREĞİ yemeğinin hazırlanışı:
1 fincan sıvıyağda 2 tane soğanı kavurun. İçine kıyma, tuz, karabiber ve domates rendesini ekleyin, kavurun ve soğumaya bırakın. 2 yufkayı üstüste koyup su ve yağ karışımı olan sosu yufkaya yayın. 8 eşit parçaya bölün, içine harcı koyun ve sarın. Börekleri önce yumurtaya, sonra galeta ununa batırın ve yağda kızartın.
için Malzemeler :
1 fincan sıvıyağ
2 adet soğan
1 küçük domates rendesi
250-300 gram kıyma
Karabiber
Galeta unu
tuz
Yufka
Yumurta
AVCI BÖREĞİ yemeğinin hazırlanışı:
1 fincan sıvıyağda 2 tane soğanı kavurun. İçine kıyma, tuz, karabiber ve domates rendesini ekleyin, kavurun ve soğumaya bırakın. 2 yufkayı üstüste koyup su ve yağ karışımı olan sosu yufkaya yayın. 8 eşit parçaya bölün, içine harcı koyun ve sarın. Börekleri önce yumurtaya, sonra galeta ununa batırın ve yağda kızartın.