• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Avcılar

Üyelik Tarihi
30 Kas 2012
Konular
12,578
Mesajlar
16,017
MFC Puanı
2,330
Avcılar
Acemi avcılar yanlarına tecrübeli bir avcı alarak ava çıkarlar.
Yolda önlerine küçük bir delik çıkar. Tecribeli avcı : " yere yatın bu bir tavşan yuvasıdır." der ve yere yatıp hepbirlik beklemeye başlarlar. Ve sonunda hakketen delikten tavşan çıkar. Vururlar yollarına devam ederler.
İleride bu sefer biraz daha büyük bir delik çıkar karşılarına. Tecrübeli avcı: " yere yatın bu bir tilki yuvasıdır." der. Ve kısa süre sonra gerçekten de o delikden tilki çıkar ve onu da vururlar. Sonrasında karşılarına bir delik daha çıkar. Bu diğerlerinden daha büyüktür. Avcı yine:" yere yatın bu ayı yuvasıdır." der. Ayı çıkar ve onu da vururlar. İyice keyiflenen avcılar yollarına devam ederler. Bu sefer karşılarına hepsinden daha büyük kara bir delik çıkar. Acemi avcılar tecrübeli avcıya bakarlar. Tecrübeli avcı:" böyle bir yuva ilk kez görüyorum. Yere yatıp bekleyelim ne çıkacak." der. Hepberaber yere yatıp beklemeye başlarlar.
Ertesi gün gazetelerde şöyle yazar:
Talihsiz avcılar tren altında can verdi.
 

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
PayLa$ım için t$kler ..
 
Üst