• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Avrupa Burak Yılmaz 'ı Konuşuyor

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
147021928252.jpg


Müthiş bir gole imza atan Burak Yılmaz, önceki geceye damga vuran isim oldu. Schalke maçı öncesi Sneijder ve Drogba'nın üzerinde olan gözler, sonrasında ise tecrübeli santrfora döndü.
Schalke 04 önüne transferleri tüm dünyada ses getiren Wesley Sneijder ve Didier Drogba ile çıkan Galatasaray'da karşılaşma öncesi tüm gözler bu iki oyuncunun üzerindeydi. Sadece futbolseverler değil, otoriteler bile Sneijder ile Drogba'nın performansına odaklanmıştı. Grup maçlarında 6 gol atarak dünya futbolunun en çok konuşuluna iki oyuncusundan biri olan Cristiano Ronaldo ile krallık yarışına giren Burak Yılmaz adeta unutulmuştu. Ancak maç sonrası beklenenin çok dışında şeyler konuşulmaya başlandı. Schalke kalecisi Hildebrand'a unutamayacağı bir gol atan Burak Yılmaz, kendisini bir hatırlattı, pir hatırlattı. Jeneriklik golünün ardından önemli ajanslar ve medya kuruluşları Sneijder ve Drogba'dan değil, Burak'tan bahsediyordu.

ASIL REFERANS KANITI
Şampiyonlar Ligi'nde 7 gole ulaşan ve Ronaldo'yu yakalayan tecrübeli santrfor için "Galatasaray'ın Yılmaz'ı Drogba'nın gölgesinde parlıyor" başlığını kullanan Reuters, "Attığı golle klasını konuşturdu" yorumunu yaparken, İngiltere'nin önemli yayın organlarından Sky Sport, "Galatasaray'da farkını ortaya koyan bir oyuncu vardı. O da Drogba değil, Burak Yılmaz'dı" ifadesini kullandı. Milli futbolcuyu ön plana çıkaran medya kuruluşlarından biri de İspanyol AS gazetesi oldu. "Herkes Sneijder ve Drogba'ya odaklansa da Burak, hücumda asıl referans olduğunu bu mücadelede bir kez daha kanıtladı" şeklindeki yorumun dikkat çektiği gazete, maçın adamın olarak tecrübeli forveti gösterdi. Kısacası; zor gecenin en en çok konuşulan ismi Burak oldu.
 
Üst