• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ayaklara Patatesle Ellere Limonla Bakım Yapın

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Peony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peony

Onursal Üye
Forum Yaşı
11 Yıl 3 Ay
Mesajlar
44,845
Tepkime puanı
56,040
Suna Dumankaya'dan güzellik tüyoları..


Sertleşen topuklar için patates kürü

4 adet patatesi haşlayıp püre haline getirin. Elde ettiğiniz püreye 1 çorba kaşığı zeytinyağı ekleyin. Bu karışımı tülbent yardımıyla ayağınıza sarıp en az 2 saat bekletin. Ardından ayaklarınızı tıkayın ve vazelin sürün. Bu formülden haftada en az 2 kez yararlanın.

Limonlu losyonla yumuşacık eller

2 limonun suyunu; 10gr. bademyağı 10 gr. gliserin yağı 10 gr. kokoulu kolonya ve bir tatlı kaşığı bebe pudrasıyla karıştırın. Bu karışımı her gün sık sık kullanın. Sıktığınız limonların kabukalrını atmak yerine bu kabuklarla ellerinizi ovuşturun. Elleriniz kısa zamanda pamuk gibi olacaktır.

Kararan diz kapaklarına greyfurt

1 adet sıkılmış greyfurt veya limonun içine 1 çorba kaşığı toz şeker koyup diz kapaklarınızı bu klarışımla ovun. Ardından diz kapaklarınızı yı8kayın ve kremleyin. Ayrıca her gün diz kapaklarınızı limonla ovmayı alışkanlık haline getirin. Kararma dolaşım bozukluğundan kaynaklanıyor olabilir. Bu ihtimali araştırmak için mutlaka doktora gitmelisiniz.
 
Geri
Üst