• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ayaklara Patatesle Ellere Limonla Bakım Yapın

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Suna Dumankaya'dan güzellik tüyoları..


Sertleşen topuklar için patates kürü

4 adet patatesi haşlayıp püre haline getirin. Elde ettiğiniz püreye 1 çorba kaşığı zeytinyağı ekleyin. Bu karışımı tülbent yardımıyla ayağınıza sarıp en az 2 saat bekletin. Ardından ayaklarınızı tıkayın ve vazelin sürün. Bu formülden haftada en az 2 kez yararlanın.

Limonlu losyonla yumuşacık eller

2 limonun suyunu; 10gr. bademyağı 10 gr. gliserin yağı 10 gr. kokoulu kolonya ve bir tatlı kaşığı bebe pudrasıyla karıştırın. Bu karışımı her gün sık sık kullanın. Sıktığınız limonların kabukalrını atmak yerine bu kabuklarla ellerinizi ovuşturun. Elleriniz kısa zamanda pamuk gibi olacaktır.

Kararan diz kapaklarına greyfurt

1 adet sıkılmış greyfurt veya limonun içine 1 çorba kaşığı toz şeker koyup diz kapaklarınızı bu klarışımla ovun. Ardından diz kapaklarınızı yı8kayın ve kremleyin. Ayrıca her gün diz kapaklarınızı limonla ovmayı alışkanlık haline getirin. Kararma dolaşım bozukluğundan kaynaklanıyor olabilir. Bu ihtimali araştırmak için mutlaka doktora gitmelisiniz.
 
Üst