• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aynı bardakla iki kere çay içmeyiz

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Herkül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Herkül

Admin
Konum
BERGAMA
Forum Yaşı
13 Yıl
Mesajlar
32,188
Tepkime puanı
16,020
ay-e1345174527731.jpg



Bir Amerikalı, bir İngiliz ve bir Iraklı kahvede oturmuş, çay içiyorlarmış. Amerikalı çayını bitirince bardağı havaya fırlatmış, silahını çıkartıp bardağa ateş edip parçalamış, “Bizde bardaklar o kadar ucuzdur ki, Amerika’da aynı bardakla iki kez çay içmeyiz” demiş.

İngiliz de bunun üzerine çayını bitirip, bardağı havaya fırlatmış, silahını çıkartıp bardağa ateş edip bardağı parçalamış, “Bizim İngiliz kumsallarında bardak yapacak cam için o kadar çok kumsal vardır ki, aynı bardakla iki kez çay içmeyiz” demiş.

Bunun üzerine Iraklı da buz gibi soğukkanlı bir şekilde çayını bitirmiş, bardağını havaya fırlatmış, silahını çekip, Amerikalı ve İngiliz’i vurup öldürmüş. “Bağdat’ta bu İngiliz ve Amerikalıdan o kadar çok var ki, biz aynı adamlarla çay içmeyiz” demiş.
 
Geri
Üst