• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bal Günlüğ'üm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tatLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tatLy

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
13 Yıl 1 Ay
Bugün GünLügümün İlk günü.

Günlerden 30 Mayıs 2013-Perşembe..

İlk Yazişim sana sevgili günlük, İlk günden sana güzel şeyler yazmak isterdim ama ne Mümkün.. Bunu bir kez daha Anladım ki İnsanlara Haddinden fazla değer hem sanal hem reel hayatta değmiyor. herkese ederi kadar değerinden bir Milim fazla değer vermiceksin.. ve bir kez daha anladım ki sanal alem dediklerinde hatır gönüL sevgi felan filan yok ;) Acaba hatali Kimler yada Kim yada Ben miyim diye düşünüyorum.. sanırım ben ben.. Olmayacak kadar sevmek değer vermek insana böyle dönüp dolasip kalbine değdiri veriyor...

İşte gitmedim bugün,midem rahatsız diye rapor aldım :) saolsun doktorlarımiz! her daim yanımızda hizmette sınır yok :)
Akşam Kurtlar vadisi var :) en sevdigim.. onu izlerim belki halamlara giderim..

bugünLük bu kadar kardeş;) eyw

5 Haziran Carşamba.

Sevgili günLük bugün kandil. ve bütün gönüllerin eminimki yüce Rabbimizden dilegi var ALLah gerçekten kalbi güzel İnsanlara merhamet eylesin ve dualarını kabul eylesin..
Rabbim Benım arkadasımın canını acıtan Kisiye zuLum demicem ama ALLah yanına birakmasın Ahı Kalmasın o masum melegimin! benım canımı yakti onunda canı en sevdiginden yansın dicem ama kalbim müsade etmez ne diyimki içimdeki duygulari nasil anlatabilirimki cok doluyum cok.. bazen diyorumki neyi ektimde bunlari biciriyorum..
Çok iyi degilim günlük keyfm pek yok.!

gittim bye

Geri