• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Banlanmak

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
Forum Yaşı
13 Yıl 2 Ay
-Forum genelinde geleceği parlak olan, admin aday adayı çalışkan ve de örnek üyenin; tüm güç bende benim buraların şahı ağası diyen admin tarafından forumdan uzaklaştırılmasıdır.

-Bknz: MrLegend'ın Lost'u banlaması
tipik.gif

Hiç başıma gelmeyen olaydır :sigara

Bugünlerde sıkça yaşanan bir hadise

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaşınanı kaşımak. :D

Bazen hak edilen bazende birilerinin işine gelmeme durumu .

artık bende banlamak nasıl bişey ögrensem dimi ya sayın yöneticiler :D bu konuda benimde söz hakkım olsun :D

bu yazılar kayda gecsin lütfen Pisadam :D eger endamı gül olan hatun banlanırsa on un yesil pırpırlarını bana takın :D az havam olsun :D
Tagimi da sana bırakıyorum
Yesilligimde senin olsun
Vasiyetimdir
cenazemde çelenk olmasın lütfen
Un helvasini çok. Severim
Un helvası dagitin
bir Fatiha ve İhlas-i şerifi okumayı da ihmal etmeyin
Çok gunahkarim cok

Tagimi da sana bırakıyorum
Yesilligimde senin olsun
Vasiyetimdir
cenazemde çelenk olmasın lütfen
Un helvasini çok. Severim
Un helvası dagitin
bir Fatiha ve İhlas-i şerifi okumayı da ihmal etmeyin
Çok gunahkarim cok

tagın absına degsin gıs napim onu :D paran arsan yatın katın varsa bırak :D tag mış :D hiç masrafa giremem bu sıcakta helvada kavuramam :D günahın coksa artık chennem atesinde cayır cayır yanarken güens kremini unutma :D

tagın absına degsin gıs napim onu :D paran arsan yatın katın varsa bırak :D tag mış :D hiç masrafa giremem bu sıcakta helvada kavuramam :D günahın coksa artık chennem atesinde cayır cayır yanarken güens kremini unutma :D
Vay vay vay
Hiç sevenim yokmuş

artık bende banlamak nasıl bişey ögrensem dimi ya sayın yöneticiler :D bu konuda benimde söz hakkım olsun :D

Aman diyeyim Sezen. Dileklerine dikkat et. Tutar mutar sonra. Başımıza bela almayalım :D
Sen banlamayı öğrenince iyi öğrenmiş miyim diye benim üstümde denersin kesin :s89:

zevkle bekliyorum :f38:

hiç basıma gelmedi yıllarca yoneticilik yaptım forumlarda çok kişi banladım biride beni banlar bu ara umuyorum:f38:

Bir kaç forumda yaşadığım durumdur. üst yönetimin kendisi gibi düşünmeyenlere karşı uyguladığı hazımsızlık politikası banlanmaya varmıştı...
Despotik yönetimlerin baş vurduğu bir durumdur.
Banlanmadan çözülecek sorunları banla çözmeye çalışan ego sahibi yöneticiler sayesinde forumlar can çekişiyor...

Banı savunma mantığınıda anlamış değilim :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Geri