• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Barış Saylak? Barış Saylak.- Recep Tayyip Erdoğan Telefon Görüşmesinde Neler Yaşandı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SouL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SouL

Yönetici
Forum Yaşı
13 Yıl 5 Ay
Başkan Recep Tayyip Erdoğan CHP'den AK Parti'ye geçen Barış Saylak ile telefonda görüştü. O görüşme sırasında dikkat çeken diyaloglar yaşandı. Görüşme sonunda "Büyüksün Reis'im" diyen Saylak'a Erdoğan, " Allah'tan büyük yok" yanıtını verdi..

Muğla'nın Milas ilçesinde CHP belediye başkan adayıyken AK Parti'ye geçen Barış Saylak'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı telefon görüşmesinde, dikkat çeken diyaloglar yaşandı.

"BÜYÜKSÜN REİS'İM BÜYÜK"
Görüşmede Saylak'ın, "Büyüksün Reis'im büyük" sözlerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Allah'tan büyük yok." yanıtını verdi.

Saylak, Cumhurbaşkanı'ndan, bakanları Milas'a göndermesini ve projeler konusunda söz vermesini istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bakanların seçim sürecinde gelmesinin uygun olmayacağını ifade etti.

İŞTE O TELEFON GÖRÜŞMESİ;

Alıntıdır.

• Konuyu Başlatan
  • Yönetici
ne yalaya beee!:D

• Konuyu Başlatan
  • Yönetici
bende buna tilt oluyorum soldan sola gidilir de sol dan sağa gitmek :D bu Sezen ide geçti :D Sezenin yetki için yapamayacağı şey yoktur :D

bende buna tilt oluyorum soldan sola gidilir de sol dan sağa gitmek :D bu Sezen ide geçti :D Sezenin yetki için yapamayacağı şey yoktur :D

Senin anektarını alırım elinden büyüksün sezen desende kendini saga sola çarpsanda boşa olur:D

• Konuyu Başlatan
  • Yönetici
Senin anektarını alırım elinden büyüksün sezen desende kendini saga sola çarpsanda boşa olur:D

Bir hakkın var doğru anahtarı bul araba senin ln :D:u29:

araba-anahtarlar%C4%B1.jpg

ReiS cim canım benim buradaki bütün anektarları toplasan beni fırtınam bile etmes :D sen o anektarları topla her gün birine biner hava atarsın mahledeki kızlara ama polis cevirrise korkma ara beni en özel nezarette yer ayırtcam sana sös :D
Pisadam canımsın ya emekli parasından yırtmak için bu kadar anahtar dizdirdin birde şansımı arttırdın ya forumu sana dar ederim artık :D

Geri