• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Başkan'dan sonra Erkan da açıklamada bulundu

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Mesut Hoşcan'ın "Trabzonspor ile el sıkıştık" açıklamasının ardından Erkan Zengin'den transferi sekteğe uğratan bir açıklama geldi. Erkan, "Ben Fenerbahçe’yi istiyorum" dedi.

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Erkan Zengin için Trabzonspor'la anlaştıklarını açıklamasının ardından, Erkan'dan karşı açıklama geldi...

İsveç basınına konuşan tecrübeli oyuncu, "Kulübümün Fenerbahçe'den gelen teklifi kabul etmesini istiyorum. Diğer takımlara teşekkürler ama ben Fenerbahçe'yi istiyorum" dedi.

Eskişehirspor'da yaşadığı sıkıntılı ayrılık sürecini anlatan Zengin, "12 Ocak'a kadar herhangi bir kulüple görüşebilmek için Eskişehirspor'dan yazılı belge aldım. 800 bin euro alağımdan vazgeçtim, kulübüm de 500 bin euro bonservis istiyordu. Yani onlara 1 milyon 300 bin milyon euro kazandıracaktım. Daha sonra Fenerbahçe ile masaya oturup anlaştım. Hatta Eskişehir'deki evimi satıp takım arkadaşlarımla bile vedalaştım. Sonra bir telefon aldım ve 800 bin euro'luk borcumun ödendiğini ve Eskişehirspor'un oyuncusu olduğumu söylediler" şeklinde ifade etti.

"Eskişehirspor'a asla dönmeyeceğim. Kulübümün bu tutumu beni hayal kırıklığına uğrattı" diyen Erkan Zengin, "İnsanlar birbirlerine verdiği sözleri tutmalıdır. Bu davranışları kabul edemiyorum. Beş yıl boyunca Eskişehirspor için her şeyimi verdim. Başkanın bana saygı göstermesi lazım.
 
Üst