• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Basket Oyunları

Üyelik Tarihi
27 Mar 2013
Konular
300
Mesajlar
300
MFC Puanı
0


Basket, dünyada en çok oynanan sporlardan biridir. Bunu bir flash oyun ile birleştirip eğlenceli bir şekilde oynamak istemez misiniz ? Cevabınız evet ise Basketbol Oyunları kategorisinin sevilen oyunlarından biri olan Son Saniye Basketi adlı bu oyunu hemen oynamalısınız. Bu Basketbol Oyunları Oynada amacınız son saniyede size atılan topu atışınız ile filelere sokmak. Fakat bu çok kolay olmayacak çünkü oyunda rakipleriniz de bulunacak ve bu rakipler sizin sayı atmanızı engellemek için uğraşıcak.

Basketbol Oyunu Oyna kategorisinin sevilen oyunlarından biri olan Son Saniye Basketi adlı bu güzel oyunda rakiplerinizden sıyrılarak son saniyede sayınızı atıp takımınızı şampiyon yapın. Oyunu mauseniz ile oynayabilirsiniz. Mauseye ne kadar basılı tutarsanız atışınız o kadar uzun gidecektir. Basıp bırakırsanız ise çok fazla hareket etmeyecektir.

Son Saniye Basketi ni atıp takımınızı şampiyon yapmak için bu oyunu hemen oynamalısınız. Eğlenceli ve zevkli bir oyun olacağı kesin. İyi eğlenceler.
Gerçek Futbol Maçı Oyunu - Basketbol Oyunları - Basketbol Oyunları Oyna - BasketbolOyunları
 
Üst