• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

'Başları eğikti, yukarı kaldırdım'

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
İsmail hoca, iki haftadır maçları nasıl çevirdiklerini anlattı: Balıkesir'e, Sivas'a karşı zorlandık. Böyle stresler yaşıyoruz. Ama iki maçın da devre arasında sorunu çözdük. Oyuncularımdan kafalarını yukarı kaldırmalarını istedim. 'Kendimiz gibi, agresif ve coşkulu oynayalım' dedim. Gerisi ise kendiliğinden geldi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maç başlarında yedikleri gollerin kendilerini sıkıntıya soktuğunu, bu dönemde böyle şeyler yaşamamaları gerektiğini ancak ellerinden de bir şey gelmediğini söyledi. Medicana Sivas karşılaşması sonrası basın mensuplarının ricasını kırmayarak soruları yanıtlayan Kartal, "Diğer takımlar şampiyonluğa oynayan takımlara karşı en iyi mücadelesini ortaya koyuyor. Galatasaray'a karşı Torku Konyaspor da aynısını yaptı. Balıkesir'e de Sivas'a da karşı zorlandık. Böyle stresler yaşıyoruz, bunlar olabiliyor. Ama önemli olan bu dönemde maçları kazanabilmek" dedi. İşte Kartal'ın sorulara verdiği yanıtlardan öne çıkanlar:

DİEGO'YU KAYBEDEMEM
"Webo ile başlasaydım erken yorulacaktı, golü atamayacaktı. Emenike'nin gücü ve hızından yararlanmayı düşündük. Ama az pas aldı. Oyun tıkanınca Webo hamlesini yaptık." "DİEGO ile ilgili daha önce de hep aynı yanıtları verdim. Biz 23-24 kişilik bir kadroyuz. Diego bundan önceki maçlarda oynadı, sonra da oynayacak. Kulüple sorun yaşadığında farklı gözle bakmadık, futbolcumuzun yanında olduk. Çünkü her futbolcuya ihtiyacımız var. Hepsi bizim oyuncumuz. Antrenörler böyle bakmak zorunda." "BALIKESİR ve Sivas maçlarını ikinci yarılarda çevirdik. Benzer devre araları yaşadık. Oyunculara kendimiz gibi futbol oynamamız gerektiğini söyledik. Sakin olmamız gerektiğini, panik yapmamamız gerektiğini anlattık.

PANİKLESEYDİK BİTMİŞTİK
Kendimiz gibi oynarsak, agresif ve coşkulu olursak maçı kazanacağımızı söyledik. Kafalarını yukarı kaldırmalarını istedik. Mağlubuz diye özgüveni yitirmemeleri öğütledik. Gayet sakin bir şekilde '2-1 biz öndeymişiz gibi oynayın' dedim, 'Zaten gerisi kendisi gelecek' dedim. Öyle de oldu."
 
Üst