• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bayan Lazer Epilasyon Uygulamaları

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan diShy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
Konum
ىαкαяyλ
Forum Yaşı
16 Yıl 6 Ay
Mesajlar
24,120
Tepkime puanı
2,410
Bayanların lazer epilasyon yaptırmaya karar verdikten sonra dikkat etmeleri gereken birtakım hususlar vardır:
  • Lazer epilasyon gününüzden en az 3 hafta önce tüyleri kesinlikle kökten alacak ağda ve cımbız gibi epilasyon işlemleri yapılmamalı
  • Lazer epilasyon yaptıracağınız gün geldiğinde tüyler 1 cm den uzun ise makasla ya da deriye temas etmeyecek şekilde jiletle 1 cm olacak şekilde kısaltılmalıdır. Zira 1 cm den uzun tüylerde lazer ışınları kıl köklerini göremeyebilir ve üstteki tüyleri okuyarak geçebilir.
Lazer epilasyon gününden 2 hafta öncesinde deniz kenarında ya da havuz kenarında güneşlenmelerden, solaryuma girmekten vazgeçmelisiniz.

Lazer epilasyon uygulanacak bölgedeki tüylerinize kesinlikle tüy sarartıcı kimyasallar uygulamamanız gerekir.
Lazer epilasyon saatinizden en az 1 saat önce yüz bölgesine lazer epilasyon yaptıracaksanız makyajınızı temizlemiş ve yüzünüzde nemlendirici krem dahil olmak üzere hiçbir kimyasal madde kalmamasına özen göstermelisiniz.
Son 6 ay içinde kullandığınız ilaç var ise bunu doktorunuza bildirmeniz gerekir. Zira bazı ilaçlar son 6 ay içinde kullanılmış ise lazer epilasyon yapılamaması gerekebilir.​
 
Geri
Üst