• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

BB Krem’in Cildinize Etkileri

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
bb-krem-nedir-ne-ise-yarar.jpg


BB kremlerin birçok özelliği vardır. Farklı markalara ait BB kremlerin kendine özgü farklı özellikleri olsa da BB kremlerin genel etkileri şöyledir: Cildi nemlendirir aydınlatırdonuk görünümü canlandırır bazıları içeriğindeki SPF ile güneşe karşı koruma sağlarkızarıklık ve ufak lekelere karşı kapatıcı özelliği görür.


BB kremleri yüzünüzü yıkadıktan sonra cildinize uygulayabilirsiniz. BB kremler hem cildinizi nemlendirir hem de hafif de olsa kapatıcı özelliği görür. Ancak çok kuru bir cildiniz varsa BB kremden önce nemlendirici sürmeniz gerekebilir. Ayrıca daha yoğun bir kapatıcılık isterseniz de önce BB kremi sürüp ardından fondöteninizi uygulayabilirsiniz. Ancak özellikle yaz aylarında birçoğumuz ağır fondötenler kullanmak istemeyiz. İşte böyle zamanlarda BB kremler imdadımıza yetişir. Elimize alacağımız az miktarda BB kremi yüzümüze sürüp birkaç dakikada daha canlı ve daha parlak görünen bir cilde sahip olabiliriz.​
 
Üst