• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

BDP'lileri tasiyan otobus devrildi..

Üyelik Tarihi
20 Ocak 2009
Konular
461
Mesajlar
1,226
MFC Puanı
40
Şanlıurfa'dan İzmir'e dönen BDP'lileri taşıyan yolcu otobüsü, Konya'da kontrolden çıkıp devrildi. 2'si şoför 45 kişinin bulunduğu otobüste 3'ü ağır olmak üzere 34 kişi yaralandı. BDP'lilerin İmralı'da ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası çeken Abdullah Öcalan'ın 64'üncü doğum gününü kutlamak için gittikleri Şanlıurfa'dan dönmek üzere oldukları belirtildi.

Kaza, bugün saat 00.30 sıralarında Konya-Adana karayolunun 13'üncü kilometresinde meydana geldi. 58 yaşındaki Mehmet Tanju Özer'in kullandığı 34 FFH 61 plakalı otobüs, kontrolden çıkıp orta refüje çarptıktan sonra devrildi. Otobüs yaklaşık 20 metre sürüklendikten sonra durabildi. 2'si şoför 45 kişinin bulunduğu otobüste 3'ü ağır 34 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kanlar içinde yerlerde yatan yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Yaralılardan bazıları birbirlerini teselli ederken bazıları da Kürtçe ağıtlar yaktı. Hafif yaralılara ise hava serin olması nedeniyle üşümemeleri için battaniye verildi. Polis ve itfaiye ekipleri de el fenerleriyle yolun kenarındaki tarlaya savrulan yaralı olup, olmadığını aradı. Yolculardan bir genç kızın ise kazanın şokuyla elindeki bir çift ayakkabının sahibini araması dikkat çekti. Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazadan yara almadan kurtulanlar ise başka bir otobüse bindirilerek yoluna devam etti.

DOĞUM GÜNÜ DÖNÜŞÜ KAZA

Otobüste yolcu olarak bulunan BDP'lilerin İmralı'da ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası çeken PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın 64'üncü doğum gününü kutlamak için gittikleri Şanlıurfa'dan İzmir'e dönmek üzere oldukları belirtildi.

ŞOFÖR ŞARJ ALETİ VERİRKEN KAZA YAPTIĞI İDDİASI

Yolculardan bazıları, Adana'nın Pozantı ilçesinde yedek şoförden görevi devraldığı belirtilen sürücü Mehmet Tanju Özer'in, yolculardan birinin cep telefonu şarj aletini istemesi üzerine, cihazı vermek istediği sırada otobüsün refüje çarpması sonucu kontrolden çıkıp devrildiği iddia edildi.

Kazanın ardından Özer ve yedek şoför ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
 
Üyelik Tarihi
20 Haz 2009
Konular
2,315
Mesajlar
4,689
MFC Puanı
1,680
Sevindim ne yalan soliyim :s keske hepsi ölseydi.
 
Üst