• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beğendiğimiz Video Yarışması (Sonuçlar)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Miyamoto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Videolar izlenmedimi zaten diğer konuda burada çok yer kaplamasın diye sadece isimleri açıkadım :D

Önceki konuya bak , çocuğu neden uğraştırıyorsun üşengeç :D

Videolar izlenmedimi zaten diğer konuda burada çok yer kaplamasın diye sadece isimleri açıkadım :D

Siz iki süpermodu kafanızı birbirine tokuşturacam :f6:
Olmaz öyle şey. Video yarışması bu. Hangi videonun kazandığını paylaşmanız lazımdı. :D
Birinci olan video bu sahibi bu. İkinci olan video bu sahibi bu şeklinde. Hem videoları da görmüş olurduk :D

Olmaz öyle şey. Video yarışması bu. Hangi videonun kazandığını paylaşmanız lazımdı. :D
Birinci olan video bu sahibi bu. İkinci olan video bu sahibi bu şeklinde. Hem videoları da görmüş olurduk :D

Seni Joe. ye havale ediyorum joyemato kardeşliği devreye gir ahaha :s95:

Monte kardeşime katılıyorum Joe. ve Miyamoto otur sıfır :) sınıfta kaldınız sizden süper mod falan olmaz olsa olsa normal üye olur:s40:

1.ve 2.'nin videoları konuya eklendi sevgili haleciğim ;)

Geri