• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Benim elimden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sheeran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sheeran

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
10 Yıl 2 Ay
Sevgili forumdaş arkadaşlarm dün yaptığim lapa olan makarnaya çok içerleýip kolları sıvadım :s67 uzun uğraşlar neticesinde kontrolü elime aldım ve açılışı irmik tatlisiyla yapmaya karar verdim.
Irmik tatlisinı kavururken üç kulhü üç elham felak nas okudum kısa çaplı hatim yaptim nerdeyse:D kazaya kurban gitmesin diye rengi yakaladik sonrasin da verdim serbeti ve beğenilen kıvamı yakalamiş bulunduk:heyo beğenilmenin verdiği sevinçte bana yetti allahim sana şükürler olsun...
Ayrıca artik yaptigim spesiyelleri burada begeninize sunucam.:)

Maşaallah güzel görünüyor ellerine sağlık(:

Ettehiyyatü de okusaydın da bereketli olsaydı :kiskis

Ben sadece izlerim yiyemem ((:

Maşaallah güzel görünüyor ellerine sağlık(:

Ettehiyyatü de okusaydın da bereketli olsaydı :kiskis

Ben sadece izlerim yiyemem ((:

okumuşta olabilirim okumamista :)hatirlayamiyorum

Biri yer öburu bakar kıyamet ondan kopar olmaz yediricem:sirine

Larna evde kalcan diye EsiLa teyzeni örnek göstermem bak işe yaramıs :D :D direk tatlıdan girmişsin olaya sende fena ışık görmeye başladım :s94 sana kısmet bulmak icin kolları sıvayıp komşularımın bekar oglu varmı bir arastırma yapim :D
ayrıca LiyA ya tatlı verdigini görürsem ömür bilah evde kalırsın bilesin :D

Ayyy nasıl güzel görünüyor çok severim sıcak sıcak yemesini eline sağlık canım :sirine​

Zemin dikkatimi cekti.

ellerine sağlık.

Larna evde kalcan diye EsiLa teyzeni örnek göstermem bak işe yaramıs :D :D direk tatlıdan girmişsin olaya sende fena ışık görmeye başladım :s94 sana kısmet bulmak icin kolları sıvayıp komşularımın bekar oglu varmı bir arastırma yapim :D
ayrıca LiyA ya tatlı verdigini görürsem ömür bilah evde kalırsın bilesin :D

Fena Gaza geldim:D
Yakisikli kaslı olmassa olmaz bak :s83 niye ki tatlı mi sevmiyor yasak mı?::s92

bulduk da kısmeti kaslı yakısıklısı kaldı kızlar evde kalmış damat adayları karaborsa kıss :D :D spor yapsın kas yapar düsünme orasını sen :D

Larna cezalı ondan yasak LiyA ya :) görmiyorum sanıp cok cikolata yedi:hih

İrmik tatlısı yapıp bunu yeme şansımın olmadığını bile bile fotoğrafını koyarak midemin hassas hisleriyle oynayan zihniyeti şiddetle kınıyorum :D
Bu memlekette yaşanmaz abi :D

bulduk da kısmeti kaslı yakısıklısı kaldı kızlar evde kalmış damat adayları karaborsa kıss :D :D spor yapsın kas yapar düsünme orasını sen :D

Larna cezalı ondan yasak LiyA ya :) görmiyorum sanıp cok cikolata yedi:hih

Ee Sezen o zaman baklava yapma sözu versin :D kesin alirim :)
Tam ben LiyA ma light seylerden yaparim:)

Geri