• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Benten Şehrin Koruyucusu

Üyelik Tarihi
27 Mar 2013
Konular
300
Mesajlar
300
MFC Puanı
0

Benten Şehrin Koruyucusu adlı oyun yüklendikten sonra Play'e ve ardından yeniden Play'e basarak, daha sonra açılan ekranda açık levellerden birine tıklayarak oyunun nasıl ve hangi tuşlar ile oynanacağını görebilirsiniz. Back tuşuna basarak oyuna dönebilirsiniz.
Benten yaşadığı şehri uçan ve yanan yaratıklara; aynı zamanda onların silahlarına karşı korumak için çabalıyor. Siz de her yerde karşınıza çıkabilecek olan bu yaratıkları vurmalı ve şehrinizi korumaya çalışmalısınız. Yol boyu ekstra güç almak için çeşitli renklerde olan topları vurmalısınız. Mause ile silahınızı kullanabilir, Space Bar tuşu ile de ekstra gücünüzü kullanabilirsiniz. Üstünüzdeki yaratıkları ve araçları vurmanız gerekmekte. Eğer ölürseniz açılan ekranda Retry'e basarak oyuna yeniden başlayabilirsiniz.
Benten Oyunu Şehrin Koruyucusu adlı bu güzel oyunda; oyun ekranının sol alt kısımında canınızı ve enerjinizi, onun sağında levelinizi ve yaptığınız skoru görebilirsiniz. Üst sol kısımda ise hoperlör ikonuna tıklayarak sesi açar veya kapayabilir, duraklat butonuna basarak da menüye dönebilirsiniz.
Birçok kullanıcısı tarafından oynanan ve çok sevilen Benten Oyunları adlı bu güzel oyunu kesinlikle siz de oynamalısınız. Oynarken zevk alacağınız ve eğleneceğiniz kesin. Benten oyunları, benten oyunu
 
Üst