• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Berko-fiz Damla

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DeStina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
Kayıtlı Üye
Konum
İzmir
Forum Yaşı
11 Yıl
Mesajlar
12,474
Tepkime puanı
27,710
Berko-fiz Damla
Formülü:
Farmakolojik özellikleri:
Endikasyonları:
Berkofiz damla çeşitli nedenlerden kaynaklanan rinitlerde ve ateşli hastalıklarda burun mukozasının kurumasını önleme, burun tıkanıklığını giderip rahat nefes almasını sağlamak amcıyla kullanılır.
Kontrendikasyonları:
Yoktur.
Uyarılar/Önlemler:
Berko-Fiz damla haricen kullanılır.Enjekte edilmez ve dahilen kullanılmaz. Burun damlası olarak hazırlanmış. Kullanırken damlalık burun içine girmemeli ve etrafa dokundurmamalıdır. Aynı şişe değişik kişiler tarafından kullanılmaz. aş iyice arkaya eğilmelidir.
Yan etkiler/Advers etkiler:
Belirtilmemiştir.
İlaç etkileşimleri:
Yoktur.
Kullanım şekli ve dozu:
Genel olarak hekim tarafından başka bir şekilde tavsiye edilmemiş ise yetişkinlerde günde 3-4 defa 1-2 damla kullanılır.Bebek ve çocuklarda günde 1-2defa 1-2 damla tavsiye edilir.
 
Geri
Üst