• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Pisadam

CEO
Üyelik Tarihi
2 Nis 2008
Konular
1,150
Mesajlar
12,622
MFC Puanı
20,450
[H2]Berna Keklikler kimdir? Berna Keklikler Kaç yaşındadır? Berna Keklikler Nerelidir? Berna Keklikler Survivor[/H2]Berna Keklikler kimdir sorusu birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017'nin yapılan son eleme konseyinde adaya veda eden Berna Keklikler, adeta gözyaşı döktü ve izleyicilerin dikkatini çekti. Ada hayatındaki yaşamı ve performansıyla dikkat çeken Berna Keklikler kimdir? Kaç yaşındadır?

15890802_401.jpg



5942ee620f25453240639125.jpg



8237292.jpg


Berna Keklikler
'in survivor adasına veda etmesinin ardından sevilen programın takipçileri Berna Keklikler hakkında detayları merak etmeye başladılar. Ada hayatı ve arkadaşlarıyla arasındaki ilişkiyle dikkat çeken Berna Keklikler'in özel hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Berna Keklikler kimdir? Kaç yaşındadır?


BERNA KEKLİKLER KİMDİR?

Almanya’da dünyaya gelen yarışmacı 27 yaşındadır. İstanbul’da kardeşi ile birlikte hayatını devam ettiren Berna Keklikler ekonomi eğitimi almaktadır. Almanya’da katıldığı güzellik yarışması, Miss Turkuaz Germany’i kazandı. Yüzme, fitness ve crunch ile uğraşan Berna Keklikler, aynı zamanda modellik ve oyunculuk ile de uğraşmaktadır.

Berna ilk olarak 2016 yılında Eylül ayında TV8 kanalında başlayan Göz6 programına katıldı. Göz6 programında finale çıktı ve gösterdiği performans ile de kızlar takımından şampiyon olarak çıkıp Survivor 2017 yarışmasında yarışmacı olmaya hak kazandı.

Sinemaya düşkünlüğünü de dile getiren Berna Keklikler, bale başta olmak üzere buz pateni, yüzme ve voleybol olmak üzere pek çok sporla ilgilendiğini belirtti. Haftanın her günü de mutlaka spor yaptığını belirtti.

Almanya’da gerçekleştirilen Miss Turkuaz Germany yarışmasını kazanarak güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Berna Keklikler aynı zamanda da Göz6 programında kızlar takımından şampiyonluğunu ilan ederek de bir başka başarı örneği sergiledi.

Survivor’a katılma sebebi sorulduğunda kendisinin savaşçı ve maceracı bir ruha sahip olduğunu, doğaya düşkün olduğunu ve ada şartlarının kendisini zorlamayacağını belirtti. Survivor 2017 yarışmasının yarışmacılara ait tanıtım bölümünde ‘’Yapamaz dediler, şampiyon oldum, Survivor şimdi sıra sende’’ diyerek yarışma için iddialı olduğunu göstermiştir.
berna keklikler, berna keklikler kardeşi, berna keklikler doğum tarihi, berna keklikler kimdir, berna keklikler nerelidir, berna keklikler boyu, berna keklikler yaşı, berna keklikler survivor, survivor berna keklikler, berna keklikler elendi mi


 
Üst