• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Beşiktaş 2-0 Başakşehir

Enes

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
25 Eki 2008
Konular
885
Mesajlar
1,445
MFC Puanı
8,610
Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 4. hafta maçında Beşiktaş, Medipol Başakşehir'i Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk etti. 10 bin 419 taraftarın desteklediği Olimpiyat Stadı'nda büyük boşluklar göze çarptı.

4. dakikada Beşiktaş sağ kanatta Mario Gomez'in yerde kalmasıyla serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Gökhan Töre'nın ceza sahasına ortasında Oğuzhan'ın kafası kaleci Volkan Babacan'da kaldı.

7. dakikada kısa paslarla sahasından çıkan Beşiktaş, Başakşehir yarı sahasına yerleşti, Gökhan Töre'nin pasında Mario Gomez'in şutunu Volkan ayaklarıyla kurtardı.


Mario Gomez siftah yaptı

15. dakikada kendi yarı sahasından hızlı çıkan Siyah-Beyazlılar, Başakşehir ceza sahası önünde topu Alman yıldız Mario Gomez ile buluşturdu. Gomez'in ceza sahasına girer girmez direğin dibine vurduğu top ağlarla buluştu ve Mario Gomez, Beşiktaş'taki ilk golünü atmış oldu.




Mücadelenin ilk 20 dakikasında Beşiktaş, topa daha çok sahip olan ve daha çok pozisyona giren taraftı. Konuk ekip Başakşehir ise kontraataklarla ve uzun toplarla gol aradı ancak başarılı olamadı.

Beşiktaş, golden sonrada Başakşehir kalesinde etkili olmaya devam etti. 27. dakikada yine kısa paslarla oyunu kuran Siyah-Beyazlılar, rakip ceza sahası çevresinde kalabalık bir şekilde yerleşti. ceza sahası yayının üzerinden Mario Gomez'in şutunu kaleci volkan yine ayaklarıyla çeldi. İkinci yarının sonlarına doğru Siyah-Beyazlılar Sosa ile etkili bir pozisyona girse de golle sonuçlandıramadı ve devre 1-0 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Beşiktaş oyuncu değişikliğiyle başladı. Şenol Güneş, hafif sakatlığı bulunan Oğuzhan Özyakup'u riske etmeyerek oyundan çıkardı ve yerine Necip uysal girdi.

İlk yarıda oyuna Beşiktaş ağırlığını koyarken ikinci yarıya Medipol Başakşehir baskılı başladı. İkinci yarının ilk 10 dakikasında Doka ile etkili pozisyonlara giren Başakşehir golü bulamadı. 57. dakikada Beşiktaş yarı sahasından hızlı çıktı, Olcay'ın ortasında ceza sahası içinde bulunan Gomez ve Gökhan topa vuramayınca net fırsat kaçtı.

Mario Gomez 2. golü de attı

Medipol Başakşehir Beşiktaş kalesinde golü ararken Siyah Beyazlılar'da Necip topu kaptı ve hemen Gökhan Töre ile oynadı, Gökhan Töre'nin pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Mario Gomez, düzgün bir vuruşla kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti.

İnanılmaz gol kaçtı!

Mario Gomez ile başlayan Beşiktaş atağında Sosa topla buluştu, sol kanatta boş pozisyonda bulunan Gökhan'a verdi. Gökhan hemen Gomez ile oynadı boş durumda olan Quaresma'ya pasını verdi, ancak Quaresma'nın boş kaleye şutunu defans son anda kaleden çıkardı ve çok net bir fırsattan yararlanamadı Siyah-Beyazlılar.

Beşiktaş, arka arkaya net pozisyonlar üretmeye devam ediyor. 76. dakikada çizgiye inen Quaresma'nın ortasında Mario gomez 3. gole çok yaklaştı ancak kafa vuruşu direğin hemen dibinden dışarı çıktı.

Kalan dakikalarda mücadelede başka gol olmadı ve Beşiktaş, Medipol Başakşehir'i 2-0 mağlup ederek ligdeki 4. maçında 3. galibiyetini aldı.

Bu skorun ardından Beşiktaş, 9 puana ulaşırken Medipol Başakşehir, 3 puanda kaldı.
 
Üst