• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beşiktaş'ta borçlara inat süper prim

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeRDaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SeRDaR

İnsanın kullandığı ilk alet, başka bir insandır...
Kayıtlı Üye
Konum
Eskişehir
Forum Yaşı
17 Yıl 7 Ay
Mesajlar
1,776
Tepkime puanı
2,730
Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman ve yöneticiler, Galatasaray derbisi öncesi prim jestinde bulundu. Başkan Orman yöneticiler Ahmet Nur Çebi, Tamer Kıran ve Ahmet Kavalcı BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek kampta olan futbolcularla görüştü. Öncelikli olarak başarılan dileyen Orman “Biz size güveniyoruz. Alnınız ak çıkacaksınız. Yeter ki takım olarak oynayın kazanırsınız. Siz kazanın biz de size ödeyelim” dedi.

İLK 3'E ÖDÜL VAR

Daha sonra yönetim Süper Final için belirledikleri süper primi takıma açıkladı. Normal lig sonunda zirvenin uzağında kalan ve yarışa 11 puan geride başlayacak Kartal'da şampiyonlukta müthiş bir kazanç oyuncuların olacak. Birincilik halinde elde edilecek yaklaşık 14 milyon TL'nin yarısı oyunculara dağıtılacak. İkincilik halinde ise gelecek 10 milyon TL'nin yüzde 40'ı. Üçüncü olursa 6 milyon TL'nin yüzde 30'u futbolculara verilecek.
 
Geri
Üst