OBERON
MFC Üyesi
-
- Üyelik Tarihi
- 20 Kas 2016
-
- Mesajlar
- 3,156
-
- MFC Puanı
- 41
Malzemeler
4-6 adet biftek
200 gr mantar
1 adet soğan
1 adet kırmızı biber
1 adet sivri biber
1 adet domates
2 yemek kaşığı zeytinyağı
sosu için:
1 su bardağı domates püresi
tuz
Hazırlanışı
Tencereye temizlenmiş ve dilimlenmiş mantarları zeytinyağı da kavurun. Mantarlar su bırakıp hafif suyunu çektikten sonra küp kesilmiş soğanı, biberleri ve domatesi katıp suyunu çekene kadar pişiriyoruz. Ve soğumasını bekliyoruz. Biftekleri soğumuş mantarlı iç harçtan paylaştırıp sarıyoruz. Kürdan yardımıyla dağılmasın diye kürdanlıyoruz. Diğer biftekleri de aynı işlem yapıyruz. Yağlanmış fırın tepsisine dizip üzerine sos döküp ve tuzunu ayarladıktan sonra 180 derece de fırında biftekler pişene kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun
4-6 adet biftek
200 gr mantar
1 adet soğan
1 adet kırmızı biber
1 adet sivri biber
1 adet domates
2 yemek kaşığı zeytinyağı
sosu için:
1 su bardağı domates püresi
tuz
Hazırlanışı
Tencereye temizlenmiş ve dilimlenmiş mantarları zeytinyağı da kavurun. Mantarlar su bırakıp hafif suyunu çektikten sonra küp kesilmiş soğanı, biberleri ve domatesi katıp suyunu çekene kadar pişiriyoruz. Ve soğumasını bekliyoruz. Biftekleri soğumuş mantarlı iç harçtan paylaştırıp sarıyoruz. Kürdan yardımıyla dağılmasın diye kürdanlıyoruz. Diğer biftekleri de aynı işlem yapıyruz. Yağlanmış fırın tepsisine dizip üzerine sos döküp ve tuzunu ayarladıktan sonra 180 derece de fırında biftekler pişene kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun