• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bilic Çileden Çıktı!

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaoS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KaoS

Susmak, Yalnızların Anadilidir ..
Kayıtlı Üye
Konum
Adana
Forum Yaşı
13 Yıl 3 Ay
Mesajlar
1,242
Tepkime puanı
60
fft104mm2479007.jpg


Hırvat hoca, 90 dakika sonunda öfkeliydi: İkinci yarı öncesi oyuncularımızı uyardık. Ancak rakibimiz bizden daha agresifti. Bu da can sıkıcıydı. İkinci yarıdaki performansımız kabul edilemez.

Teknik direktörlük kariyerinde kulüpler bazında ilk kez Avrupa kupası sınavına çıkan Slaven Bilic, 90 dakika sonunda bir hayli üzgündü. Öne geçmelerine karşın skor avantajını kullanmamalarının üzücü olduğunu belirten Hırvat hoca, “Bu turu geçmek için burada gösterdiğimiz performansın üzerine çıkmalıyız. Sahadan bahsedip bahane üretmek işin kolayına kaçmak olur. Yeteri kadar iyi oynamadık. Rakibimiz kadar istekli olamadık ve kaybettik. Goller yiyebilir, hatalar yapabiliriz. Kabul edilemeyecek durum ikinci yarıdaki performansımız. İlk yarıdan sonra oyuncularımızı; tempomuzu yükseltmemiz, rakibin oyuna geri dönmesine engel olmamız konusunda uyardık. Ancak Tromsö bizden daha agresifti. Bu can sıkıcıydı. Rakibin bir Norveç takımı olarak neleri nasıl yapacağını biliyorduk. İkinci yarıdaki performansımız kabul edilemez” dedi.

‘Önce Kayseri’

Turu geçmek için şanslarının yüksek olduğunu kaydeden tecrübeli teknik adam, “İstanbul’da bu avantajımızı kullanacağız.
Tüm planlarımız İstanbul’da bu turu geçmek üzerine kurulu olacak. Bahaneleri kenara bırakmamız gerekir. Rakip bizden daha derli toplu oynadıysa bizim için kabul edilemez. Oynamamız gerekenin çok uzağındaydık. Ligde pazartesi günü Kayseri’de zor koşullarda oynayacağız” açıklamasını yaptı.

Bu kez olmadı!

Teknik direktör Slaven Bilic, ligde Trabzonspor’u 2-0 yenen kadroda yalnızca bir değişiklik yaparak Tromsö karşısına çıktı. Hırvat hoca, sakat olduğu için İstanbul’da bırakılan Pektemek'i 11’e alırken, yeni transferler Michael Eneramo ve Pedro Franco da 18 kişilik kadroda yer buldu. Siyah-Beyazlılar’ın Almeida’nın golüyle öne geçmesine rağmen skor avantajını koruyamazken, ikinci yarıdaki futboluyla da sınıfta kaldı. Oğuzhan, Gökhan ve Eneramo ikinci yarıda Bilic’in umutları olarak oyuna girdi ancak sonuç değişmedi.
 
Geri
Üst