• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bir akşam veya sabah ritüelin var mı? Bu adımlar senin için neden önemli?

PeriKızı

Moderatör
MFC Puanı
26,994
Bir akşam veya sabah ritüelin var mı? Bu adımlar senin için neden önemli?

Her sabah "bugün başıma harika bir şey gelecek" şeklinde uyanıyorum, alarm adım bu. Önemi yok bi işe yaramıyo ama işte ahah

Her sabah "bugün başıma harika bir şey gelecek" şeklinde uyanıyorum, alarm adım bu. Önemi yok bi işe yaramıyo ama işte ahah
Yaa bu tarz bir şeyi ben de bir ara yapıyordum bir videoda görmüştüm galiba. Ama ben hem uyumadan hemen önce "yarın güzel şeyler yaşayacağıma inanıyorum" tarzı bir şey diyordum hem de uyanınca "bugün güzel şeyler yaşayacağıma inanıyorum" gibi bir şeyler diyordum. İşe yarıyor muydu ben de hatırlamıyorum sahiden 😅

Yaa bu tarz bir şeyi ben de bir ara yapıyordum bir videoda görmüştüm galiba. Ama ben hem uyumadan hemen önce "yarın güzel şeyler yaşayacağıma inanıyorum" tarzı bir şey diyordum hem de uyanınca "bugün güzel şeyler yaşayacağıma inanıyorum" gibi bir şeyler diyordum. İşe yarıyor muydu ben de hatırlamıyorum sahiden 😅
Tam olarak aynı videoyu izlemişiz ahahahahhaa :D ama sadece gündüz yapıyorum alarm adı olduğu için aklıma geliyo gece foss :D

Ama şey yapıyodum eskiden o işe yaramıştı bak. Gece yatarken hayatımda olan şeylere şükür ediyordum, sonra olmayanları olmuş gibi söyleyerek teşekkür ediyordum. 1 haftada faydasını gördüm. Sonra neden bıraktım bilmem :D

Tam olarak aynı videoyu izlemişiz ahahahahhaa :D ama sadece gündüz yapıyorum alarm adı olduğu için aklıma geliyo gece foss :D

Ama şey yapıyodum eskiden o işe yaramıştı bak. Gece yatarken hayatımda olan şeylere şükür ediyordum, sonra olmayanları olmuş gibi söyleyerek teşekkür ediyordum. 1 haftada faydasını gördüm. Sonra neden bıraktım bilmem :D
Denicem bunu da tamamm 😅

Denicem bunu da tamamm 😅
Dene bak benim başardıklarım şunlar oldu;

-iş istiyodum, 1 hafta içerisinde 5-6 teklif geldi.
-Müzik alanında kariyer istiyodum ama kimse bilmiyordu bunu asdfgh şans eseri bir şekilde keşfedildim ve teklif geldi

en best bunlar olmuştu aklımda ikisi kalmış. Ama tesadüf ama değil ben bunun gücüne inanmıştım :D

Geri