Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Yaa bu tarz bir şeyi ben de bir ara yapıyordum bir videoda görmüştüm galiba. Ama ben hem uyumadan hemen önce "yarın güzel şeyler yaşayacağıma inanıyorum" tarzı bir şey diyordum hem de uyanınca "bugün güzel şeyler yaşayacağıma inanıyorum" gibi bir şeyler diyordum. İşe yarıyor muydu ben de hatırlamıyorum sahidenHer sabah "bugün başıma harika bir şey gelecek" şeklinde uyanıyorum, alarm adım bu. Önemi yok bi işe yaramıyo ama işte ahah
Tam olarak aynı videoyu izlemişiz ahahahahhaaYaa bu tarz bir şeyi ben de bir ara yapıyordum bir videoda görmüştüm galiba. Ama ben hem uyumadan hemen önce "yarın güzel şeyler yaşayacağıma inanıyorum" tarzı bir şey diyordum hem de uyanınca "bugün güzel şeyler yaşayacağıma inanıyorum" gibi bir şeyler diyordum. İşe yarıyor muydu ben de hatırlamıyorum sahiden![]()
Denicem bunu da tamammTam olarak aynı videoyu izlemişiz ahahahahhaaama sadece gündüz yapıyorum alarm adı olduğu için aklıma geliyo gece foss
Ama şey yapıyodum eskiden o işe yaramıştı bak. Gece yatarken hayatımda olan şeylere şükür ediyordum, sonra olmayanları olmuş gibi söyleyerek teşekkür ediyordum. 1 haftada faydasını gördüm. Sonra neden bıraktım bilmem![]()
Dene bak benim başardıklarım şunlar oldu;Denicem bunu da tamamm![]()