• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bir devir kapandı

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
53355810568.jpg


Başkanlık süresinin sınarlandırılması, yönetici sayısının düşürülmesi, ibra olunmaması durumunda 30 gün içinde seçim olmasıgibi yeniliklerden oluşan 68 madde kabul edildi

Beşiktaş kulübünde yönetim kurullarının görev süresi 3 dönemle sınırlandırıldı. Siyahbeyazlı kulübün olağanüstü tüzük değişikliği genel kurul toplantısında, yönetim kurulunun görev süresinin sınırlandırılmasıyla ilgili madde yönetimin istediği şekilde çıkmadı. Yönetim kurulunun, "Başkan ve yönetim kurulu, seçimli genel kurul tarafından 3 yıl için seçilir. Aynı kişi kesintisiz en fazla 6 yıl başkan seçilebilir. Ancak bir tam seçim dönemi ara veren kimseler aynı göreve tekrar aday olabilir. Altı yılını dolduran başkanın başkanlığı, otomatik olarak son bulur" şeklindeki önerisi, revize edilerek kabul edildi.
[FONT=Arial, Tahoma, Times, serif][/FONT]​
Bir üyenin, sınırlamanın 3 dönemle olması şeklindeki önerisi genel kurul tarafından kabul gördü. Yönetim kurulunun oluşumu ve seçimi başlığında yer alan madde sonucunda yönetici sayısı da düştü. Beşiktaş kulübünde daha önce bir başkan ve 18 yönetici yönetim kurulunda yer alırken, yeni tüzüğe göre bir başkan, 10 asil ve 5 yedek üye bulunacak. Tüzük değişikliği toplantısında seçimli genel kurul toplantılarının tarihi de değişti. Seçimli genel kurul toplantısının ilkinin bu yılın mayıs ayında olması yönündeki 18'inci madde, 772 kabul ve 72 ret oyuyla kabul edildi. Buna göre siyah-beyazlılar bu ay içinde seçimli kongre gerçekleştirilecek.
 
Üst