• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bir erkeği kendine aşık etmenin yolları

KalbimdekiDeniz

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
29 Eyl 2015
Konular
1,319
Mesajlar
1,594
MFC Puanı
940
Bir erkeği kendine aşık etmenin yolları

Hoşlandığınız erkeğin size aşık olmasını istiyor ve karşılıklı olarak aynı duyguları hissetmeyi arzuluyorsanız, birkaç küçük taktik uygulamayı deneyebilirsiniz. Bir erkeği kendinize aşık etmenin yolları

Ona ilk görüşte aşık oldunuz ve artık ondan başka bir şey düşünemiyorsunuz. Fakat aşık olduğunuz erkeğin sizinle aynı duyguları paylaştığından da emin değilsiniz. O zaman bu yazımız tam size göre. Öncelikle ikinizin de ilk anda aynı duyguları hissetmesini beklemek doğru değil elbette. Ancak size ilgisini hissettiriyorsa, bu ilişki için bir umut var demektir. Onu kendinize bağlamanız ve aşık etmeniz o kadar da zor değil.

İşte bir erkeği kendinize aşık etmenizin yolları...

Dış görünüşünüze dikkat edin

İç güzelliğin önemli olduğunu söylesek de hepimiz dış görünüşten etkileniriz. Kabul etmeliyiz ki özellikle aşk ilişkilerinde erkekler hakkındaki düşüncelerimiz de genellikle görünüşleriyle şekilleniyor. Bu yüzden etkilemek istediğiniz erkeğin üzerinde dış görünüşünüzün önemli olacağını unutmayın. Erkekler genellikle kadınların doğal ama bakımlı olmalarını çekici buluyor. Onunla görüştüğünüzde ya da karşılaşma ihtimaliniz olan zamanlarda kendinize her zamankinden biraz daha fazla dikkat etmeniz işe yarayabilir. Ancak abartıya kaçmamaya dikkat edin.

Neşeli görünün

Hiç kimse sürekli sorunlarından bahseden depresif biriyle uzun süre vakit geçirmekten hoşlanmaz. Özellikle de karşınızda flört ettiğiniz biri varsa onu dertlerinizle boğmanız hiç iyi olmaz. Elbette size numara yapın demiyoruz ancak sıkıntılarınızı onunla birlikteyken bir kenara bıraksanız iyi olur. Yeni bir aşkın size verdiği mutluluğu müstakbel sevgilinizin görmesine izin verin. Erkeklerin kendilerini güldürebilen kadınları çok daha zeki ve seksi bulduğunu da aklınızda bulundurun.

Flört edin

Mesajla ya da telefonda konuşurken flörtleşmek çok kolay olsa da yüz yüzeyken işler biraz zorlaşabiliyor. Karşınızdakinden ne kadar çok etkilenirseniz, duygularınızı kontrol etmeniz de o kadar zorlaşıyor, çoğu zaman eliniz ayağınıza dolaşıyor. Ancak heyecanınızı bir şekilde alt etmeyi başarmalısınız. Çünkü flörtöz davranmanız tahmin ettiğinizden çok daha fazla işe yarayabilir. Eğer ne yapacağınızı bilemiyorsanız birkaç eski numaradan yararlanabilirsiniz. Hafifçe saçlarınızı savurmanız ya da bir gülümsemeyle birlikte ona gözlerinizi kısarak bakmanız... gibi. Böylece sizin yapamadığınızı beden diliniz yapmış olur.

Farklı olduğunuzu gösterin
Karşınızdaki erkeğin size aşık olmasını istiyorsanız, ona şimdiye kadar birlikte olduğu kadınlardan farklı olduğunuzu göstermeniz gerekiyor. Hiç kimse siz göstermeden ne kadar zeki, çekici ya da anlayışlı olduğunuzu anlayamaz. Konuşmalarınızda günlük muhabbetler yerine ilgi alanlarınızdan bahsetmeniz iyi olabilir. Ya da güncel olaylardan konuşup onun düşüncelerini öğrenmeniz, farklı görüşlerdeyseniz onunla tartışabilmeniz gerekir. Böylece sizin daha iyi tanıyabilir. Tabii ona yeteneklerinizi göstermeyi de unutmayın. Dans edebiliyorsanız onu bir dans gecesine davet etmeniz ya da sinemayla ilgileniyorsanız ona pek de duyulmamış güzel bir film hediye etmeniz etkileyici olabilir.

Özgürlüğünü kısıtlamayın
Çoğu erkek ilişkiye başlarken, özgürlüğünün kısıtlanma kokusunu yaşıyor. Daha flört dönemindeyken "nerdesin, kiminlesin?” gibi sorularla onu boğmanız, bu düşüncesini destekleyebilir. Ve sizden uzaklaşmasına neden olur. Arkadaşlarıyla görüşmesine ya da boş zamanlarında yalnız kalmak istemesine saygı duyun ve bunu ona hissettirin. Hayatının her alanını kontrol etmeye çalışmak yerine sizden bağımsız bir hayatı da olduğunu kabul edin.

Kolay ulaşılır olmayın
Karşınızdaki erkeğe özgürlük alanını verirken kendi alanlarınıza da sahip çıkın. Kolay ulaşılır olmadığınızı bilmek sizden daha çok etkilenmesini sağlar. Bu, ilişkinin ilerleyen dönemlerinde sorun yaşamanızı engeller. Sürekli onunla konuşmaktan çok daha önemli işleriniz olduğunu fark etmesini sağlayın. Umutsuz ya da ona muhtaç olduğunuzu düşünmesine izin vermeyin ve sürekli ilk arayan siz olmayın. Klişe gibi dursa da bu kural her zaman işe yarar.

Dinleyin
Erkekler kendileriyle ilgili konuşmayı fazlasıyla severler. İşleri, aileleri, arkadaşları ya da hobileri hakkında saatlerce konuşabilirler. Karşınızdaki erkeği etkilemeye çalışıyorsanız, onu iyi dinlemenizde fayda var. Konuşmayı onun yönlendirmesine izin verin ve hatta sorular sorarak anlatmasını teşvik edin.

Gizeminizi koruyun
Etkilemek istediğiniz erkeğe birden hayatınızın her detayını açıklamanız iyi olmaz. Sizi merak etmesi için bir şeylerin gizli kalması gerekir. Kısa sürede ilgisini kaybetmesi için biraz gizli olmak her zaman işe yarar. Kendinizle ilgili bilgileri sizi anlaması için birer ipucu gibi sunmalısınız. Bu durumda karşınızdaki erkek bir anda ilgi çekici bir oyunun içinde olduğunu düşünecek ve size olan ilgisi artacaktır. Yine klişe ve eski bir kural olsa da ulaşılmazı oynamak da her zaman işe yarar.
 
Üst