• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bir erkeğin kılıbık olduğunu gösteren detaylar

aLew

MFC Üyesi
MFC Puanı
61
Şimdi her erkeğin eşleri üzerinde bir tutumu , davranışı korkusu yada rahatlığı vardır. Halk arasında buna kılıbıklık densede aslında karşılıklı anlayış ya da eşin fikirlerine saygı duymaktır.

Peki kılıbık erkek belirtileri nelerdir.

"- eşimin de fikrini almalıyım
-dur bi hanıma sorayım planı var mı
-ben demokrat bir insanım
-sorun çıksın istemiyorum yoksa ben yapacağımı biliyorum " gibi kelimeler kılıbıklık belirtisi midir yoksa olması gereken midir :):p

Kadının sesinin erkekten yüksek çıkması kılıbıklığa delalet eder.

yeni-kusak-erkekler.jpg

Kılıbıklık bir erkek için kişilik hezeyanıdır.

Bence alakası yok , evlenip yuva kurdugunda eşine tabikide soracaksın sorunca kılıbıklaşmaz insan. Mesela ben farzedelim evlendim falan filan.. Eşim mutlu olsun ben mutlu olayım diye elimden geleni yaparım eşimin isteği benim için emir olur :D hayatıma onunla devam edeceksem eğer bunu yapınca da erkek kılıbık oluyorsa söylentilere de cevap yapıştırmasını iyi bilirim v.s.
saygılar alew abi :D

Hayat Çok güzel yaşamayı bilmek hiç bir şeyi takmamak...?

ne-istedi%C4%9Fini-bilmeyen-kad%C4%B1n_621413.jpg

BU DA NE İSTEDİĞİNİ BİLMEYEN TÜM KADINLARA GELSİN :)

Karısının ağzına bakiyorsa ,bir dediğini iki etmiyorsa büyük ihtimalle kılıbık tır

Geri